Ponturi fotbal Universitario de Deportes – AD Cantolao – Primera Division

Oaspetii au pierdut ultimele patru deplasari

Sursa foto: americatv.com.pe

Vineri  dimineata, de la ora 04:00, pe “Estadio Monumental” are loc disputa dintre Universitario de Deportes si AD Cantolao, duel ce face parte din etapa cu numarul 3 din Primera Division, prima liga de fotbal din Peru.

Lima este capitala fotbalului peruan, iar Universitario de Deportes spera sa vina din nou lumea la stadion, sa incerce sa obtina din nou un rezultat pozitiv, asa cum s-a intamplat in primele doua runde din Apertura, confruntari ce s-au incheiat la egalitate: 1-1 cu Cajamarca si Melgar, doua dintre echipele inca neinvinse. Terenul de casa nu reprezinta piesa de rezistenta, dar avand in vedere nivelul slab la care aceasta se prezinta, faptul ca in ultimele patru astfel de dueluri, disputate pe “Monumental”, a ramas neinvinsa, rezulta mai multa determinare si confirma statutul de favorita pe care il primeste prin prisma cotelor oferita de agentiile de pariuri. De asemenea, aceasta este marcatoare constanta, in opt din cele noua meciuri jucate acasa, in 2018, a inscris cel putin un gol, exceptie facand disputa cu Cajamarca, de la inceputul lui februarie.

AD Cantalao este o echipa la fel de modesta, acesata aratand acest lucru si in Clasura, competitie unde a incheiat sezonul pe locul 11, cu 17 puncte. Pe de alta parte, asta vine ca o justificare a inceputului slab de sezon, ea aflandu-se pe penultimul loc, cu un singur punct strans si acela obtinut datorita remizei din runda anterioara, de pe teren propriu, 1-1 cu San Martin. Golul venit din gheata lui Gianfranco Labarthe, a fost singurul inscris de Cantalo in aceasta competitie. Pe de alta parte, cel mai recent succes dateaza de pe 11 martie, iar de atunci s-au disputat alte zece confruntari, meciuri ce s-au terminat fie cu o remiza, in cel mai bun caz, asa cum s-a intamplat in patru dintre cazuri, fie a fost invinsa, cum a fost cazul in cinci dintre aceste confruntari.

De doua ori au avut cele doua prilejul de a-si masura fortele iar de fiecare data tereunul de casa si-a spus cuvantul, Deportes castigand cu 2-1, iar Cantolao cu 1-0. De data aceasta nu am motiv sa cred ca aceasta serie a meciurilor se va schimba, din contra, cred ca lucrurile vor sta conform cotelor oferite de casele de pariuri, iar gazdele isi vor arata din nou suprematia, iar Jersson Vasquez, sa inscrie al treilea sau gol consecutiv.

Pronostic Universitario de Deportes – AD Cantolao: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet

Pronostic cota mare Universitario de Deportes – AD Cantolao: 1 pauza / 1 final, cota 2.50 la Unibet

Check Also

Ponturi fotbal Zamora – Estudiantes Merida – Primera Division

Zamora vrea un nou titlu de campioana De acum poti depune si retrage banii si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>