Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare

Sursa foto: paraguay.com

Vineri dimineata, de la ora 00:30, Diaz urmeaza sa joace impotriva celor de la 3 De Febrero, duel ce face parte din Primera Division, prima liga de fotbal din Paraguay.

Diaz este echipa de pe locul opt, cu 21 de puncte, departe de lupta pentru podium, dar chir si asa ramane o echipa spectaculoasa, cu o medie de goluri decenta pentru nivelul fotbalului din Paraguay.  In runda anterioara si-a aratat limitele in fata echipelor cu pretentii si in special atunci cand joaca in deplasare, pierzand cu 1-4 la Cerro Porteno, primul esec din ultimele patru runde. Revenita pe propriul teren, Diaz  are toate motivele sa se gandeasca la un rezultat pozitiv, deoarece pe langa faptul ca a dat gol in fiecare din ultimele cinci asemenea dispute din Primera Division, a reusit ca in ultimele doua confruntari sa castige la limita, 2-1 cu Luqueno si 1-0 cu Deportivo Santani.

De partea cealalta, 3 De Febrero intra in joc de pe ultimul loc, aceasta acumuland 13 puncte, ceea ce pune si mai multa presiune asupra ei, avand in vedere ca sunt cinci puncte de recuperat fata de echipa de pe penultimul loc. Spre bucuria ei, nu retrogradeaza nimeni din Primera Division si mai mult decat atat, are trei infrangeri in ultimele patru runde, dispute in care de fiecare data a luat doua goluri. La fel a fost cazul si in ultimele doua confruntari, mecuri in care a cedat cu 2-3 pe terenul Olimpiei Asuncion, iar in cel mai recent duel, a fost net depasita de Independiente, scor 0-2.

3 De Febrero este o echipa modesta, iar faptul ca a revenit in acest sezon in prima liga, dupa patru ani de absenta, ultima ei victorie intr-o deplasare la cel mai inalt nivel al fotbalului paraguayan, dateaza de pe 5 octombrie 2014, cand se impunea cu 1-0 la Asuncion, cu Olimpia. Una peste alta, cred ca gazdele s-au aratat dispuse sa se ridice la nivel inalt, in special acasa, astfel, merg pe victoria celor de la Diaz, cu cel putin doua goluri inscrise.

Pronostic Diaz – 3 De Febrero: gazdele castiga, cota 1.90 la Unibet

Pronostic cota mare Diaz – 3 De Febrero: scor corect 3-0, cota 14.00 la Unibet

 

Check Also

Ponturi fotbal Zamora – Estudiantes Merida – Primera Division

Zamora vrea un nou titlu de campioana Cel mai mare BONUS din Romania - 1500 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>