Ponturi fotbal Caracas – Lara – Primera Division

Lara spera sa poate produce surpriza si la final sa fie cea care se califica

Sursa foto: gradadigital.com

Vineri dimineata, 1/06/2018, de la ora 02:30, pe “Estadio Olimpico” are loc confruntarea dintre Caracas si Lara, duel din returul sferturilor de finala ale playoff-ului venezuelean. Partida se reia de la scorul de 3-1 pentru Caracas.

Caracas este echipa favorita sa castige si acest meci, dupa ce a reusit ca in tur sa confirme din nou, iar perioada buna pe care o traverseaza, sa fie concretizata de golurile venite din gheata lui Hernandez si Aristeguieta (2). Meritul echipei a fost cu atat mai mare, cu cat a fost nevoita sa revina de la 0-1. Prestatia echipei a fost buna si pe parcursul intregului sezon, terminand pe locul al treilea, cu 30 de puncte, la sase lungimi in spatele liderului Carabobo. De asemenea, revenirea pe teren propriu pune presiune pe umerii jucatorilor de la Caracas, deoarece “Olimpico” este un teren unde n-au mai invins-o pe Lara de aproape cinci ani si jumatate, iar acum au nevoie de cel putin un egal pentru a sta fara emotii in privinta calificarii in semifinalele playoff-ului.

Lara a facut cu greu fata  echipelor din Grupa G a Copei Libertadores, drept pentru care a si incheiat pe ultimul loc, insa, problemele si oboseala au pus accent si asupra partidelor din Primera Division, competitie pe care a terminat-o pe locul secund in editia anterioara, cand a fost depasit-o de Monagas. In conditiile de fata, faptul ca a terminat pe locul 6 in sezonul regulat, a facut-o sa plece cu a doua sansa in aceasta “dubla”. Pe de alta parte, golul reusit de Juan Falcon o tine in priza pe Lara, echipa, care, pastreaza sanse destul de mici la calificare.

Avantajul oaspetilor poate sa fie perioada de peste cinic ani de invincibilitate pe care o are in fata lui Caracas, atunci cand s-au intalnit pe “Olimpico”, ma astept sa vedem un joc de deschis la fel ca in tur. Una peste alta, nevoia de victorie a oaspetilor, cred ca ii va obliga sa joace mai mult pe ofensiva, ceea ce ar putea atrage dupa sine si goluri, cel putin unul marcat de Caracas in repriza secunda.

Pronostic Caracas – Lara: peste 0,5 goluri in prima repriza, cota 1.44 la Betano

Pronostic cota mare Caracas – Lara: Gazdele castiga ambele reprize, cota 7.50 la Betano

Check Also

Ponturi fotbal Zamora – Estudiantes Merida – Primera Division

Zamora vrea un nou titlu de campioana Cel mai bun bonus la pariuri revine - …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>