WTA Biel: Sorana Cirstea pierde neasteptat cu Donna Vekic in primul tur!

WTA Biel: Sorana Cirstea pierde neasteptat cu Donna Vekic in primul tur!

Sursa foto: jurnalulromanesc.at

In urma cu doar cateva minute, romanca Sorana Cirstea a pierdut un minimum de seturi duelul cu Donna Vekic, din primul tur al turneului WTA de la Biel, Elvetia.

Venita de pe ocean, unde a participal la Indiawn Wells si Miami, Sorana Cirstea pare ca s-a adaptat, la trecea de la suprafata dura si zgura. Astfel, numarul 61 WTA, a pierdut in doua seturi meciul cu Donna Vekic, din Croatia.

Primul set a s-a mers cap la cap pana la 4-4, cand Sorana a avut minge de break, dar nu a reusit sa profite, iar la game-ul imediat urmator, tanara croata, in varsta de doar 20 de ani, a profitat la prima sa minge de break si s-a despins, apoi a servit foarte bine si s-a impus cu 6-4.

Actual al doilea a fost total la discretia numarului 82 din ierarhia WTA, aceasta conducand cu 4-0 dupa doar cateva minute de joc. Sorana a facut 1-4, dar nu a reusit sa confirme revenirea, iar la scorul de 1-5 si-a pierdut serviciul pentru a patra oara in meci si a cedat cu 1-6, in doar 26 de minute.

Dupa ce a stat pe teren o ora si 18 minute, Donna Vekic urmeaza sa o intalneasca in turul al doilea pe Kristina Pliskova, jucatoare din Cehia, care a trecut cu 2-0 de favorita numarul 4 a turneului, Roberta Vinci.

Check Also

Kevin De Bruyne satul de comparatiile cu Messi si Ronaldo

De Bruyne este satul de comparatiile cu Messi si Ronaldo: ‘Daca eu inscriu 10 goluri, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>