Totul despre optiunea cash out (inchidere pariu) la Unibet

Optiunea cash out (inchidere pariu)Unibet (D. ONJN 2164/28.08.2015) iti ofera o experienta unica la pariuri si vine cu optiuni care sa te ajute sa-ti valorifici cat mai mult pariurile plasate. Una din cele mai interesante optiuni este cea de Cash Out, adica mai pe romaneste Inchidere Pariu. La momentul scrierii acestui articol (Aprilie 2016) aceasta optiune este disponibila doar la meciurile live, la pariurile solo (un singur meci); personal pe mine nu ma incurca acest lucru, chiar daca stiu ca unii pariori cauta sa foloseasca aceasta optiune la biletele cu mai multe meciuri. Eu merg pe principiul ca am pus mai multe meciuri ca sa le castig pe toate…nu ca sa prind 3 si apoi sa ma gandesc sa inchid biletul; atunci puneam doar 3 meciuri inca de la inceput, nu 8. Daca e un bilet cu un castig mare si mai stau doar intr-un meci, pot pune contra; matematica e foarte simpla.

Cum sa folosesti optiunea Cash Out (inchidere pariu)

Acceseaza site-ul www.unibet.ro si conecteaza-te in contul tau. Din meniu (in partea stanga sus) selecteaza Pariuri iar apoi Pariuri live.Inchidere pariu la Unibet
Apoi ti se va deschide o noua pagina in care vei gasi toate meciurile la care poti paria live. Da click pe meciul dorit si vei vedea toate cotele si pariurile disponibile pentru acel meci. Eu am ales pentru acest exemplu meciul din Liga 1 dintre Pandurii Targu Jiu si Steaua. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, am plasat un pariu pe 2 solist (citeste articolul cum sa pariezi la Unibet daca esti parior incepator).Totul despre optiunea cash out (inchidere pariu) la Unibet
Dupa ce pariul a fost acceptat, sub el ti se va deschide un “meniu” in care vei gasi pronosticul tau, miza, castigul potential si optiunea Cash Out (casuta cu rosu din imaginea de mai sus). In acest moment scorul este 0 la 0 iar pariul a fost plasat la acest scor, prin urmare daca voi folosi optiunea Inchidere Pariu voi castiga mai putin decat am pariat. Daca de exemplu in minutul 96 Steaua va da gol, in acea casuta rosie voi avea probabil o suma de 150 Ron, ceva mai mica decat castigul potential de 165 ron pentru ca mai sunt cateva minute de jucat.

Daca vrei sa folosesti optinea Cash Out, da click pe casuta rosie; apoi va trebui sa astepti cateva secunde pana ti se va confirma daca pariul este inchis. Banii iti vor fi creditati in balanta instantaneu.

Iti recomand sa folosesti aceasta optiune doar la plasarea unor pariuri cu cote mai mari sau atunci cand crezi ca meciul ia o intorsatura nefavorabila pronosticului tau. Daca ai si alte intrebari, nu ezita sa ne scrii un email sau sa ne lasi un mesaj pe pagina de Facebook.

Check Also

Cum sa depui bani in contul Winmasters

Cum sa faci o depunere la Winmasters

Daca intr-un articol anterior v-am invatat cum sa va faceti cont la Winmasters, de aceasta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>