Tecau si Niculescu eliminati din turneele la care au luat parte

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost elimnati de la Sydney. Niculescu spune si ea adio la Hobart

Sursa foto: tvr.ro

Joi dimineata, Horia Tecau&Jean Julien Rojer au fost eliminati din semifinalele turneului de la Sydney, in timp ce Monica Niculescu nu s-a prezentat la Hobart.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au facut un meci neasteptat de slab in penultimul act al probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney. Dupa ce a trecut fara set pierdut de echipe cu mai mari pretentii, perechea romano-olandeza nu le-a putut face fata outsiderilor Lennard Struff si Viktor Troicki, sportivi in fata carora au pierdut in minimum de seturi.

Daca primul set a fost pierdut la loteria tie-break-ului, 6-7 (5), actul al doilea a fost la discretia adversarilor, Struff/Troicki avand 5-0, dupa ce au reusit sa faca fructifice trei din cele sase mingi de break de care au beneficiat. Revenirea s-a sunat tarziu, Tecau si Rojer reusind primul lor game in actul al doilea atunci cand tabale indica 5-1, pierzand apoi meciul cu un game la 0.

Astfel, in finala probei de dublu masculin a turneului e la Sydney avem meciul dintre Lukas Kubot si Marcelo Melo, favoriti numarul 1 si implicit perechea germano-sarba, Lennard Struff / Viktor Troicki. Partida urmand sa aiba loc vineri dimineata, nu inainte de ora 01:00.

Monica Niculescu a acuzat o accidentare dupa meciul castigat in runda anterioara, 2-0 cu Varvara Lepchenko, ceea ce a facut-o sa nu se prezinta in sferturile de finala de la Hobart, acolo unde avea ocazia sa se revanseze fata de Elise Mertens, sportiva in fata careia a pierdut finala anul trecut.

Retrandu-se, Niculescu a ratat ocazia de a putea lupta alaturi de Mihaela Buzarnescu pentru un loc in semifinale, acolo unde Elise Mertens urmeaza sa o intalneasca pe Heather Watson. Lesia Tsurenko isi asteapta si ea adversara din semifinala, care se alege dintre Mihaela Buzarnescu si Alison Riske, meci ce urmeaza sa inceapa nu mai devreme de ora 10:00.

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Ilie Dumitrescu iti recomanda sa pariezi la Unibet Sursa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>