Tabloul sferturilor Cupei Romaniei la fotbal

Dinamo – Craiova, cel mai tare sfert de finala din CUpa Romaniei

Sursa foto: dolce-sport.ro

Joi, 11 ianuarie, la Casa Fotbalului au avut loc tragerilor la Sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

Meci tare in sferturile de finala ale Cupei ROmaniei, acolo unde Craiova primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, confruntarea avand loc in perioada 27 februarie – 1 martie asa cum urmeaza sa se decida. Cert este ca partida se joaca la Craiova, conform parametrilor care sunt luati in calcul, disputa are loc pe terenul celor mai slabe cotate echipe.

FCSB are cel mai usor meci, ea urmand sa mearga la Sibiu, pentru duelul cu revelatia AFC Hermannstadt, una dintre echipele care se lupta pentru promovare in prima liga. Sibienii sunt singurii care nu fac parte inca din Liga 1 si s-au calificat in aceasta faza a copetitiei, dar au reusit deja sa elimine echipe din cel mai inalt esalon, precum FC Voluntari, formatie de care a trecut in faza precedenta.

Gaz Metan Medias incepe luna februarie cu meciuri tari, urmand ca la reluarea campionatului sa intalneasca FCSB, iar in Cupa Romaniei sa primeasca vizita Astrei Giurgiu. Un alt meci care inchide tabloul sferturilor de finala este cel dintre Iasi si Botosani, un derby al Moldovei.

Meciurile vor avea loc intr-o singura mansa, in sistem eliminatoriu, urmand ca daca se termina la egalitate dupa timpul regulamentar sa avem doua reprize de prelungiri si apoi, daca este cazul, lovituri de la 11 m.

Meciurile din sferturile Cupei ROmaniei se vor juca marti, miercuri si joi, respectiv 27, 28 februarie si 1 martie, de la ora 13:30, singurua exceptie fiind in cazul in care meciul este televizat, urmand ca ora sa se stabilesaca ulterior.

AFC Hermannstadt este antrenata de Alexandru Pelici, tehnician care a dus-o pana pe locul al doilea in Liga a2-a, la final de tur. Sibienii au anuntat ca vor ca meciul sa se joace acasa, acolo unde terenul are 14 000 de locuri, dar singura conditie este ca Hermannstadt sa isi puna nocturna mobila

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G De acum poti depune si retrage banii si din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>