Strategia Martingale – cea mai cunoscuta strategie la pariuri

Strategia Martingale - cea mai cunoscuta strategieStrategia Martingale este una din cele mai cunoscute strategii la pariuri si cazino; este foarte populara deoarece este usor de inteles si de aplicat. Chiar daca putin ii stiu numele, foarte multi o practica; pe scurt, aceasta consta in dublarea mizei in cazul in care un pariu este pierzator (fie ca vorbim de pariuri, Ruleta, Black Jack sau alte jocuri). Singura conditie a acestei strategii este ca sa pariezi pe o cota de minim 2.00. In general, cel mai des folosita este la Ruleta sau la pariuri sportive (pariuri combinate sau single), insa am vazut pe interent foarte multi care o practica si la Black Jack, pariuri pe semnul X si jocurile Hi-Lo.

Ca si oricare alta strategie, aceasta are avantaje si dezavantaje. Avantajul cel mai mare al Strategiei Martingale este ca-ti da posibilitatea sa pierzi un numar mare de pariuri, iar la final, cand vei avea un pariu castigator, iti vei recupera intreaga suma pariata plus un mic profit. De cealalta parte, dezavantajul cel mai mare este ca vei avea nevoie de o banca destul de mare ca sa-ti acoperi o serie cat mai lunga de pariuri necastigatoare.

Strategia MartingaleHai sa-ti spun mai detaliat ce trebuie sa faci ca sa pariezi Strategia Martingale. De xemplu, vei porni cu 5 Ron; pariezi primul pariu (atentie, neaparat pe cota minim 2.00, insa nici nu mult mai mare ca sa nu-ti diminuezi sansele de castig) iar daca pierzi, urmatorul pas este sa pariezi 10 Ron. Il pierzi si pe al doilea, vei paria pasul 3, adica 20 Ron; il pierzi si pe acesta iar la pasul 4 pariezi 40 Ron. Daca acesta din urma este castigator, practic tu vei castiga 80 Ron (asta in cazul in care cota a fost 2.00). De aici va trebui sa scazi sumele pariate, adica 40 Ron, 20 Ron, 10 Ron si 5 Ron. La final, dupa ce vei trage linie, vei constata ca vei avea un profit net de 5 Ron. E mult, e putin…te las pe tine sa decizi.

Totusi, trebuie sa iei in considerare ca miza noastra a fost de doar 5 Ron. In functie de bugetul tau, tu poti incepe chiar si cu 100 Ron (adica profitul tau), o suma destul de mare pentru orice parior; ca sa-ti acoperi o serie de 5 pariuri ai nevoie insa de o banca de 3100 Ron.

Vezi si alte strategii de pariuri in aceasta sectiune a site-ului.

Check Also

Easy money, cota 1.05 (a doua incercare)

Daca la prima incercare ne-am oprit doar la pasul 10, azi (23 Noimebrie 2015) voi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>