Ronaldo suna adunarea: “Real Madrid este un grup puternic!”

 

Sursa: www.marca.com

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru presa din Spania, referitor la meciul pe care echipa sa urmeaza sa-l sustina in compania celor de la PSG, in optimile Champions League.

Ronaldo: PSG este o echipa foarte buna, insa noi suntem o echipa puternica, cu experienta

Cristiano Ronaldo a recunoscut că Real Madrid trebuie să fie la cel mai înalt nivel al sau pentru a o învinge pe Paris Saint-Germain, după ce s-a pregătit pentru Liga Campionilor cu hattrickul din week-end, împotriva lui Real Sociedad.

Portughezul a primit recent Premiul de 50 de goluri, ceea ce il plaseaza ca fiind cel mai bun fotbalist al sezonului  2016/17.

“Vom juca împotriva unei echipe extraordinare cu jucători excelenți, dar am arătat că Real Madrid este un grup puternic cu o vasta de experiență”, a explicat el într-un interviu acordat pentru Goal.com.

 “Trebuie să fim foarte concentrați și să jucăm două meciuri fantastice pentru a progresa în Liga Campionilor”.

“Noi respectăm PSG foarte mult, dar suntem foarte uniți. “

În ciuda unui astfel de început sumbru al sezonului, din perspectivă personală, fostul jucator al Manchester United, este fericit să se regăsească printre obiective. “Întotdeauna mă străduiesc să joc la cel mai inalt nivel posibil”, a subliniat el.

“Uneori lucrurile nu merg așa cum ti-ai dori!”.

„Cu toate acestea, experiența m-a învățat că trebuie să continuăm să muncim din greu pentru a ne atinge obiectivele “.

Portugalia se îndreaptă în Cupa Mondială din 2018 în Rusia ca titularii Campionatului European, doresc să se alăture unui grup select de echipe pentru a câștiga atât titlul european cat și Cupa Mondială în cadrul aceluiași ciclu, un lucru pe care Ronaldo îl consideră posibil.

 “Știm că Portugalia nu este favorita în Cupa Mondială”, a confirmat el

 “Favoritele sunt Spania, Germania, Franța, Argentina și Brazilia. “Cu toate acestea, suntem un grup care știe că poate concura la cel mai înalt nivel”.

 

 

 

Check Also

Campionatul Mondial de Fotbal – Tunisia

Tunisia este outsider al Grupei G Cea mai buna case de pariuri online iti ofera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>