Predictii tenis 23 Martie 2016

Predictii tenis 23 Martie 2016Daca ieri s-a dat startul turneului de la Miami la fete, azi a sosit momentul ca si baietii sa intre in primul tur. Chiar daca sunt foarte multe meciuri, e greu sa dai un pronostic deoarece multe partide aduc fata in fata jucatori apropiati ca valoare. Pentru azi v-am pregatit totusi doua recomandari; iata care sunt predictiile noastre din tenis.

Maria Sakkari – Irina Begu

Nu cred ca sunt foarte multi cei care au auzit de Maria Sakkari; acesta este o jucatoare de 20 de ani din Grecia care usor usor incearca sa intre in top 100. Daca anul trecut l-a terminat pe locul 169, in acest moment ocupa pozitia 131 in clasamentul WTA si daca va reusi un turneu bun aici la Miami va reusi sa intre in primele 100 jucatoare ale lumii. In 2016 a jucat 19 partide, 11 din acestea fiind castigate. Nu trebuie sa trecem cu vederea peste meciurile de calificare din acest turneu, reusind sa castige in fata a doua jucatoare destul de cunoscute (Krunic si Kontavei). Irina Begu in schimb nu este intr-o forma foarte buna si are doar in frangeri pe linie; in acest sezon are 5 meciuri jucate, 4 din acestea fiind pierdute. Vad totusi un meci echilibrat, posibil chiar de 3 seturi in care Begu ar trebui sa se impuna tinand cont ca este o jucatoare foarte experimentata. Pronostic: peste 20.5 game-uri (cota 1.77) 

Michael Mmoh – Alexander Zverev

Nu aveam cum sa ratez meciul in care Zverev este implicat. Jucatorul din Germania este unul din cei mai talentati din circuitul ATP si ii vad un viitor stralucit. Chiar daca are doar 18 ani, ocupa locul 52 si probabil ca in acest sezon va face saltul in top 20. La ultimul turneu la care a participat (Indian Wells) a reusit victorii importante cu jucatori de top precum Dimitrov sau Simon. Azi va juca in fata americanului Michael Mmoh, un jucator necunoscut si care are tot 18 ani si se afla pe locul 370 in clasamentul ATP; chiar daca va avea de partea lui suporterii, nu-i dau nici o sansa in fata lui Alexander Zverev. Pronostic: HG-4.5 2 (cota 1.77)

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare De acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>