Predictii tenis 21 Martie 2016

Predictii tenis 21 Martie 2016Doar ce s-a incheiat turneul de la Indian Wells si peste cateva zile va incepe alt turneu foarte important, la Miami. Desigur, Simona Halep este printre favorite, dar eu astept sa vad ce va face si Soraca Cirstea, aceasta jucand azi in calificari. Mai jos ti-am pregatit 2 ponturi din tenis pentru ziua de azi.

Horacio Zeballos – Ryan Harrison

Americanul a ajuns deja la 23 de ani dar in urma cu vreo 4 ani se vorbea foarte mult despre el; specialistii in vedeau o cariera foarte frumoasa in tenis dar se pare ca Harrison nu a ajuns niciodata la un nivel foarte inalt. Cea mai buna clasare a lui a fost in 2012 atunci cand a ocupat locul 69. De atunci nu a mai reusit sa intre in top 100 dar cauta gloria in acest sezon. La Indian Wells s-a descurcat destul de bine si a ajuns pana in turul secund, fiind eliminat de Cilic. Azi va juca in calificari cu experimentatul Horacio Zeballos, jucator argentinian care a castigat destul de multe titluri pe zgura. Pronostic: 2 (cota 1.44) 

Kurumi Nara – Sorana Cirstea

Fostul numar 22 mondial, Sorana Cirstea, revine dupa o serie de accidentari si incearca sa reintre in top 100. Romanca este doar pe locul 147 in acest moment dar sunt perspective ca in acest an sa urce mai mult in clasament, poate chiar in primele 100 jucatoare ale lumii. Inceputul de an a fost foarte bun, chiar daca a participat la turnee neinsemnate; in calificari la Miami o va intalni pe Kurumi Nara, o jucatoare de 24 de ani din Japonia care joaca destul de bine pe aceasta suprafata. Chiar daca imi doresc ca Sorana sa castige acest meci, cred ca ii va fi foarte greu, mai ales ca Kurumi a facut un turneu foarte bun la Indian Wells. Pronostic: HG-4.5 1 (cota 1.86)

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>