Ponturi tenis Thiem – Dimitrov – Turneul Campionilor

Thiem si Dimitrov s-au intalnit de doua ori in acest an, scorul fiind 1-1

Sursa foto: skysports.com

Luni, de la ora 16:00, Dominic Thiem joaca impotriva bulgarului Grigor Drimitor, in primul meci din Grupa A din cadrul Turneului Campionilor.

Dominic Thiem este locul 4 in ierarhia ATP, un loc meritat, avand in vedere ca a facut optimi la Australian Open, Wimbledon si US Open, iar pe zgura din Franta a fost eliminat de Rafa Nadal, in penultimul act al competitiei. In varsta de 24 de ani, acesta este cel mai tanar component al Grupei A,  reusind in 2017 sa faca finala la Barcelona si Madrid, cunoscut fiind faptul ca este un adept al jocului pe zgura, dar a si castigat la Rio de Janeiro, acolo unde l-a elimnat pe Carreno Busta. Interesant este faptul ca austriacul nu este la prima sa participare, el fiind eliminat inca din primul tur la Turneul Campionilor in editia precedenta, atunci cand a jucat in grupa cu Djokovic, Raonic si Monfils.

Grigor DImitrov a obtinut calificare matematica la Turneul Campionilor dupa trimful de la Cincinnati, devenind primul jucator bulgar care reusesc sa se califice la o asemenea competitie. “Baby Federer”, asa cum este supranumit numarul 6 din clasamentul ATP, nu a lasat o impresie buna disputele din Grand Slam-uri, exceptie facand semifinalala de la Australian Open, bulgarul nu a mai reusit sa treaca de optimi.De asemenea, acesta a triumfat la doar doua competitii in acest an, Cincinnati si Brisbane, ambele jucandu-se pe suprafata dura, asa cum o sa se intample si in perioada 12-19 noiembrie, la Londra.

Thiem conduce cu 2-1 in intalnirile directe, dar in 2017 cei doi au fost egali, de fiecare data jucandu-se set decisiv. Recunoscuti pentru faptul ca pot duce schimburi lungi, ma astept sa avem un meci disputat, dar in care bulgarul sa se impuna. Acesta este mult mai bun pe suprafata dura, asa cum am mentionat si anterior, Thiem fiind adeptul jocului pe zgura si aici ar putea sa-l coste in momentele cheie.

Pronostic Thiem – Dimitrov: Grigor Dimitrov castiga, cota 1.45 la Unibet

Pronostic cota mare Thiem – Dimitrov: scor corect 0-2, cota 2.25 la Unibet

Statistica luna noiembrie: 62W – 1D – 30L

Oferta pariuri online si cote Thiem – Dimitrov

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>