Ponturi tenis Dimitrov – Goffin – Turneul Campionilor

Invingatorul se califica in fazele superioare

Sursa foto: tennisworldusa.org

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 16:00, Grigor Dimitrov joaca impotriva belgianului David Goffin, in Grupa A din cadrul Turneului Campionilor.

Dimitov este favorit si in aceasta disputa, asa cum s-a intamplat si acum doua zile, cand l-a intalnit pe Dominic Thiem. Totusi, jocul bulgarului a lasat putin de dorit, avand in vedere ca a avut nevoie de peste doua ore de stat pe teren, pentru a se impune cu 7-5 in actul decisiv, ceea ce i-a permis sa urce pe locul al doilea in grupa, cu un punct, diferenta de game-uri facand diferenta. De altfel, este recunoscut faptul ca bulgarul prefera suprafata dura, acolo unde a si castigat la Cincinnati, performanta care i-a adus calificarea la Turneul Campionilor.

David Goffin a avut mult noroc in primul meci disputat, deoarece a intalnit un Rafa Nadal nerefacut, ceea ce i-a permis sa se impuna cu 2-1, 6-4 in decisiv. De altfel, toate cele trei seturi au fost disputate, in primele doua totul s-a hotarat la tie-break, acolo unde fiecare jucatori si-a luat cate un set. Astfel, belgianul aflat pe locul 8 in ierarhia ATP a preluat sefia Grupei A, acolo unde are diferenta de game-uri de partea lui.De altfel, GOffin a castigat ultimul sau turneu tot pe suprafata dura, la Tokio, acolo unde l-a invins pe Mannarino, in minimum de seturi.

Cei doi sportivi s-au intalnit de multe ori, Dimitrov conducand cu 5-1 la general, dar ultima data s-a impus belgianul, care si-a trecut succesul in setul decisiv. Totusi, diferenta de valoare s-a vazut, iar Dimitrov mi s-a parut mult mai mobilizat sa obina calificarea, in special acum, cand Nadal s-a retras.

Pronostic Dimitrov – Goffin: Grigor Dimitrov castiga, cota 1.55 la Unibet

Pronostic cota mare Dimitrov – Goffin: scor corect 2-0, cota  2.48 la Unibet

Statistica luna noiembrie: 64W-1D -34L

Oferta pentru pariurile online la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>