Ponturi tenis Dimitrov – Edmund – Australian Open

Dimitrov este favorit sa-si egaleze cea mai buna performanta din cariera

Sursa foto: metro.co.uk

Luni s-au terminat partidele din optimile Australian Open, ceea ce insemna ca avem tabloul complet si cunoastem program sferturilor.

Grigor Dimitrov si Kyle Edmund se vor intalni marti dimineata, de la ora 05:30. Bulgarul este cotat cu prima sansa la agentiile de pariuri, el reusind sa treaca de jucatori cu pretentii, iar cel mai recent exemplu vine din turul anterior, cand l-a eliminat pe favoritul gazdelor, Kyrgios, fiind nevoie de patru seuri. De asemenea, Dimitrov a jucat un singur meci in minimum de seturi, el avand nevoie de cinci seturi si in turul inaugural, cand l-a invins in decisiv pe McDonald, cat si in turul al treilea, cand Rublevi-a pus probleme serioase.  Totodata, bulgarul este aproape sa-si egaleze cea mai buna performanta de la Australian Open, el reusind sa faca semifinala in editia trecuta.

Kyle Edmund nu este un jucator care pana acum sa spuna foarte multe in tenisul masculin, dar britanicul in varsta de 23 de ani a reusit sa-si depaseasca nivelul si acum face cel mai bun turneu din cariera, reusind sa atinga sferturile de finala ale Australian Open. Pentru a putea sa reuseasca aceasta performanta, jucatorul britanic a izbutit sa treaca in cinci seturi de Kevin Andeerson, meciul jucandu-se in primul tur, iar apoi de Istomin. In turul al treilea a avut din nou parte de un meci dus la extrem Edmund castigand cu 7-5 in decisivul cu Basilashvili, pentru ca in turul anterior sa treaca cu 3-1 de Seppi, el find si marele favorit al acelei intalniri.

De doua ori s-au intalnit in meci direct cei doi sportivi, iar cel mai recent in urma cu doar doua saptamani, cand Dimitrov s-a impus in decisiv la Brisbane. De asemenea, in ambele jocuri disputate, de fiecare data s-au jucat seturi decisive, ceea ce, daca cei doi vor respecta rirtmul bun pe care l-au impus pana acum, sunt sanse sa avem din nou cel putin patru seturi.

Pronostic Dimitrov – Edmund: peste 3,5 seturi, cota 1.61 la Unibet

Pronostic cota mare Dmitrov – Edmund: peste 45,5 gameuri, cota 3.60 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 109W – 56L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Dimitrov – Edmund

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>