Ponturi tenis Begu/Niculescu – Brady/King – Australian Open

Begu si Niculescu sunt favorite sa se califice in semifinalele probei de dublu feminin

Marti dimineata, nu inainte de ora 03:30, se joaca Begu/Niculescu – Brady/King, in sferturile de finala ale probei de dublu feminin din Australian Open.

Cuplul Irina Begu si Monica Niculescu pleaca din nou cu prima sansa la agentiile de pariuri, acestea benficiind de mai multe multe zile de odihna decat adversarele lor. Cele doua s-au calificat direct in sferturile de finala ale Australian Open, asta dupa ce in turul anterior au beneficiat de retragerea cuplului Kichenok/Rodionova. De asemenea, sportivele din Romania au jucat foarte bine si precedentele meciuri avute, avand in vedere ca au fost nevoite de fiecare data sa joace decisiv, fiind cu un pas inaintea celor intalnite.

De partea cealalta, Vania King si Jennifer Brady sunt doua sportive din Statele Unite ale Americii, care s-au reunit special pentru acest turneu de Grand Slam. Pana in aceasta faza a competitiei cele doua s-au descurcat destul de bine, ce e drept ele au plecat mereu din postura de echipa outsider, dar de fiecare data a dat peste cap planurile caselor de pariuri. Mirarea este cu atat mai mare, Brady/King reusind sa nu piarda nici macar un set pana acum, cu toate ca s-au duelat pana si cu echipa gazdelor, formata din Barty/DellAcqua, sportive in fata carora au reusit sa castige fara mari emotii. La fel s-a intamplat si in turul anterior, cand americancele au dispus cu 6-4, 7-6 de perechea Melichard/Kveta Peschke

Mergand pe nivelul celor doua echipe, la o prima impresie este corecta cotarea agentiilor de pariuri. Ma astept sa vedem din nou un meci disputat, unde nu ar fi surprizantor sa vedem in nou tie-break, insa la final cred ca Begu si Niculescu vor merge mai departe, avand in vedere ca reprezinta o echipa mai sudata si obisnuita sa faca jocuri  bune sub presiune.

Pronostic Begu/Niculescu – Brady/King: Begu/Niculescu castiga meciul, cota 1.63 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 109W – 56L

Oferta pariuri online si cote Begu/Niculescu – Brady/King

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>