Ponturi hochei St. Petersburg – Yaroslavl – KHL

St. Peterburg, de departe cea mai buna echipa din KHL

Joi este meci pe “Ice Palace” St. Petersburg revine pe teren propriu dupa mai puti de doua zile si joaca impotriva celor e la Yaroslavl.

Sursa foto:  shutterstock.com

St. Petersburg este in pole position pentru titlu de campioana a KHL, ea fiind lider autoritar in Conferinta de Vest, acolo unde are 123 de puncte stranse si unde si-a asigurat deja prezenta in play-off, cu multe runde inainte de tragerea cortinei. Asa cum mentionam anterior, St. Petersburg revine pe propriul teren, acolo unde a reusit sa castige cu 4-2 in fata chinezilor de la Kunlun, fiind al treilea succes consecutiv. Forta echipei se reflecta prin aportul ofensiv, fiind singura echipa cu peste 200 de goluri inscrise, ceea ce justifica oarecum de ce Kovalchuk si Gusey sunt cei mai activi jucatori din KHL, ei marcand 52 dintre golurile acesteia, cat si 62 de pase decisive.

Yaroslavl este si ea angrenata in lupta pentru play-off, aflandu-se pe 4 in Conferinta de Vest, dar cu 8 de puncte. Provine dintre echipele care an de an incearca sa lase o impresie buna, iar ultimele doua intalniri au reusit sa obtina doua victorii, 2-1 cu Dynamo Moscova si 3-1 cu Dynamo Minsk. De asemenea, ea este a doua in Divizia Tarasov, cu suficiente puncte peste ultima echipa care merge in play-off, din aceasta Divizie.  Pe de alta parte, Yaroslavl in deplasare nu este atat de spectaculoasa, 18 din 25 de meciuri aducand cel mult cinci reusite, ceea ce lasa putin de dorit pentru o echipa care tinde la locurile fruntase din Conferinta de Vest.

A trecut anul de la ultimul succes al celor de la Yaroslavl in fata celor de la St. Petersburg, dar cred ca acum este un meci in care sa ne axam pe goluri. Cel mai recentduel direct ne-a adus sapte reusite, gazdele acestui meci castigand cu 6-1. Mergand pe aceeasi linie, deoarece nimic nu s-a schimbat, inclin sa optez tot pentru un meci pe goluri, in care sa avem cel putin cinci reusite, evident,cu St. Petersburg I in prim-plan.

Pronostic St. Petersburg – Yaroslavl: peste 4,5 goluri, cota 1.62 la Betano

Pronostic cota mare St. Petersburg – Yaroslavl: peste 5,5 goluri, cota 2.22 la Betano

Statistica luna ianuarie: 52W – 40L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe St. Petersburg – Yaroslavl

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>