Ponturi hochei Lukko – Karpat – Liiga

Karpat a castigat ultimele cinci meciuri directe

Sursa foto: rauma.fi

Joi seara, de la ora 18:30, Lukko si Karpat vor juca in Liiga, intr-un meci ce urmeaza sa se desfasoare pe “Aijansuo Arena”, in prima liga de hochei a Finlandei.

Lukko trebuie sa se autodepaseasca si sa-si demonstreze ca merita cu prisosinta sa spere la un eventual titlu surpriza, avand in vedere ca este foarte aproape de a se califica in sferturile play-off ului. In runda anterioara au reusit sa faca acest lucru, profitand si de faptul ca a jucat acasa, acolo unde a condus cu 4-0 pana in ultimele minute ale perioadei a treia, dar tabela a indicat 4-2 la final. Pentru o echipa care are pretentiile pe care le are Lukko, marcheaza destul de putin, aavand unul dintre cele mai slabe compartimente ofensive. Pana si ultima clasata a marcat mai multe goluri decat ea. De asemenea, Lukko pe teren propriu este in forma, reusind in ultimele cinci confruntari de pe gheata din “Aijansuo Arena” sa se impuna de fiecare data.

Karpat continua sa joace din nou cel mai bun hochei din Finlanda, ea fiind lider detasat in acest moment, cu 84 de puncte, cu sase peste TPS Turku, principala contracandidata la prima pozitie in sezonul regulat. Evident, atacul este cel mai activ din Liiga, iar se datoreaza in special tipletei finlandezo-franceze: Junttila – Bertrand – Ruojomaa,  cei trei marcand 46 de goluri din cele 131 de reusite ale echipei. De altfel, cei trei si-au adus contributia din plin la succesul cu 5-0 din runda anterioara, cand au surclast-o pe Assat. A fost al patrulea consecutiv reusit in campionat. De asemenea, nu poate fi de clintit nici In deplasare, unde Karpat este echipa cu cele mai multe puncte stranse in aceasta postura, cu 14 victorii din cele 21 de confruntari.

Karpat a castigat ultimele cinci dueluri directe, meciuri care de cele mai multe ori au fost lipsite de spectacol, marcandu-se cel mult patru reusite in patru dintre acestea. De asemenea, ma astept ca acest meci sa fie din nou in acelasi ton, cu Lukko incercand sa se apere in vedere unui rezultat pozitiv, din acest motiv sansele sa avem un meci strans sunt destul de mari.

Pronostic Lukko – Karpat: sub 5,5 goluri, cota 1.40 la Betano

Pronostic cota mare Lukko – Karpat: sub 4,5 goluri, cota 1.83 la Betano

Statistica luna ianuarie: 52W – 20L

Oferta pariuri online si cote Lukko – Karpat

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>