Ponturi hochei Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks – NHL

Vancouver Canucks a pierdut noua din ultimele zece meciuri

Sursa foto: gospelherald.com

Sambata dimineata, de la ora 02:00, Columbus Blue Jackets intalneste Vancouver Canucks, duel din cadrul NHL.

Blue Jackets revine pe “Nationwide Arena”, locul unde  ultima data a jucat in urma cu doua meciuri, reusind sa castige cu 3-2 dupa prelungiri, atunci cand a trecut de Florida. In ultima runda din NHL nu a reusit sa faca deloc un meci stralucit, suferind inca un esec, 1-3 pe terenul celor de la Buffalo, ajungand la patru meciuri consecutive necastigate in timpul regulamentar, ceea ce trebuie sa ne pun amulte semne de intrebare. Ea se afla acum pe locul 5 in in Conferinta de Est, acolo unde a strans pana acum 53 de puncte, insa, datorita faptului ca este pe 2 in DIvizia Metropolitana, este in grafic de a prinde play-off ul, deoarece are cinci puncte avans fata de Penguins, detinatoarea Stanley Cup en-titre si prima echipa sub linie din Divizia Metropolitana.

Vancouver Canucks este intr-o perioada in care nu joaca bine, ceea ce nu a reusit sa faca tot sezonul, iar penultimul loc din Conferinta de Vest, locul unde are 38 de puncte. Noeser nu si-a putut ajuta echipa in ultimul meci, cand a pierdut din nou intr-un meci din NHL, 1-3 pe terenul celor de la Washington Capitals. De asemenea, succesul de la finalul lui 2017, 5-2 cu Blackhawks, a fost singurul din ultimele zece meciuri, confruntari in care a fost invinsa de alte noua ori, fie in timpul regulamentar, fie in prelungiri. De altfe, Canucks este printreputinele echipe care in 2018 nu au luat nici macar un punct, avand patru infrangeri.

Cu o singura victorie in ultimele zece meciuri avute in NHL, Canucks pentru mine pare victima sigura in disputa de pe “Nationwide Arena”, in special in fata lui Columbus, echipa care trage pentru atingerea unui obiectiv: accederea in play-off. De asemenea, patru din cele cinci meciuri ale celor de la Columbus de pe teren propriu au fost castigate.

Pronostic Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks: gazdele castiga inclusiv in prelungiri, cota  1.65 la Unibet

Pronostic cota mare Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks: gazdele castiga, cota 1.92 la Unibet

Statitica luna ianuarie: 52W – 20L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>