Ponturi fotbal Varnamo – Falkenbergs – Superettan

Falkenbergs poate trece pe primul loc

Sursa foto: goal.com

Marti seara, de la ora 20:00, “Finnvedsvallen” gazduieste duelul dinter Varnamo si Falkenbergs, disputa ce este programata sa aiba loc in runda cu numarul 10 din Superettan, liga a doua suedeza.

Varnamo este o echipa aflata in mare suferinta, in acest moment este pe ultimul loc, cu cinci puncte stranse dupa noua meciuri, ceea ce surprinde in mod neplacut. De asemenea, nu este absolut deloc ajutata de compartimentul ofensiv, aceasta fiind pe ultimul loc intr-un clasament al golurilor inscrise pana acum, cu cinci reusite, primind de mai bine de trei ori goluri. In ultimele doua runde a fost facuta knock down de echipele pe care le-a intalnit, pierzand cu 1-3 in fata celor de la Varnamo, iar in runda anterioara, 0-4 cu Orgryte, liderul la zi al Superettan, meci sustinut tot pe teren strain. Deplasarile reprezinta si punctul slab, din toate incercarile de pana acum, un sigur punct a reusit sa obtina, marcand un singur gol si primit alte douasprezece.

In tabara cealalta, Falkenbergs este intr-o postura mult mai buna, in acest moment se afla pe locul al doilea, iar o noua victorie o trimite pe prima pozitie, deoarece intre ea si Orgryte, sunt doua lungimi. De asemenea, in runda anterioara a stiut foarte bine sa evolueze la cel mai inalt nivel, reusind sa se impuna cu 3-2 in fata celor de la Varbergs. Mai mult decat atat, nivelul jocului prestat de Falkenbergs in deplasare, este unul ridicat, iar dupa patru astfel de intalniri, a reusit sa obtina trei victorii si un alt rezutlat de egalitate, dar evolutia a fost vizibila, marcand cel putin un gol in fiecare dintre aceste meciuri.

Avand in vedere evolutia dintre cele doua echipe, merg mai mult spre un succes al echipei oaspete, insa, nu trebuie sa scoatem din tipar ca este o buna marcatoare, iar un eventual succes, n-ar fi deloc exclus sa aduca cel putin doua reusite din partea lui Falkenbergs, echipa care a fost mereu prezenta in atac, cat si pe tabela meciurilor sustinute de ea in deplasare.

Pronostic Varnamo – Falkenbergs: oaspetii castiga o repriza, cota 1.70 la Unibet

Pronostic cota mare Varnamo – Falkenbergs: oaspetii castiga, cota 2.30 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>