Ponturi fotbal Varbergs – Degerfors – Superettan

Probleme mari pentru ambele echipe

Sursa foto: superettan.se

Marti este o zi saraca in evenimente, dar de la ora 20:00, pe “Paskbergsvallen” are loc disputa dintre Varbergs si Dagerfors, confruntare din runda cu numarul 10 a Superettan, liga secunda de fotbal din Suedia.

Varbergs este una dintre echipele care anul trecut s-a salvat de la retrogradare datorita golaverajului mai bun, deoarece a terminat pe locul 11, cu 36 de puncte, la egalitate cu Orgryte, echipa ce a mers la barajul de retrogradare/promovare. De data aceasta continua evolutiile dezamagitoare, iar dupa noua mecirui, ea se afla pe locul 12, primul de deasupra zonei rosii, cu zece puncte. Forma de moment scoate cel mai bine in relief prestatia acesteia, Varbergs pierzand cu gol marcat ultimele doua dispute, confruntari in care a jucat cu Osters (1-2) si Falkenbergs (2-3), dar nu trebuie sa ne mire, deoarece GG-ul este o caracteristica a echipei, parte importanta dintre confruntari s-au terminat cu acest pronostic.

De partea cealalta, Degerfors nu se poate plange ca nu-i merge bine, cel putin in ultimele trei dispute, a incheiat tot cu goluri de ambele parti, acumuland doua rezultate de egalitate, 2-2 cu Brage si Jonkopings, cat si o victorie, un 3-1 cu Norrby, tot dupa un meci pe care l-a jucat pe teren strain. In acest conditii, ea ocupa locul 9, cu 12 puncte, avand -1 in dreptul golaverajului. De asemenea, prestatia echipei in jocurile avute in deplasare, a fost una mai mult decat buna, pentru o echipa de asemenea calibru. Dupa cinci deplasari, Degerfors are doua victorii, tot atatea rezutlate de egalitate, cat si o infrangere, dar patru dintre ele s-au terminat cu cel putin trei reusite, indiferent din partea carora au venit golurile.

Meciul este deschis oricarui rezultat, dar avand in vedere ca se primesc goluri foarte usor, inclin sa merg din nou spre aceasta varianta, in care ambele vor inscrie, ceea ce nu s-a intamplat in ultimele trei partide oficiale, castigate de fiecare data de una dintre ele, insa, fara ca adversarii sa-si puna numele pe tabela. Una peste alta, cu doua defensive care lasa de dorit, ma astept sa avem cel putin cate o modificare de scor in fiecare dintre reprize, cum s-a si intamplat in ultimele trei etape avute de cele doua in Superettan.

Pronostic Varbergs – Degerfors: se marcheaza in ambele reprize, cota 1.70 la Unibet

Pronostic cota mare Varbergs – Degerfors: peste 3,5 goluri, cota 3.35 la Unibet

Check Also

Ponturi fotbal Leeds – Brentford – Championship

De zece etape cauta Leeds un nou succes in campionat Cea mai buna case de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>