Ponturi fotbal Vancouver Whitecaps – New England Revolution – MLS

Vancouver, o echipa spectaculoasa in meciurile de acasa

Sursa foto: afn.ca

Duminica noapte, de la ora 00:30, pe “BC Place” urmeaza sa se joace duelul dintre Vancouver Whitecaps si New England Revolution, disputa din cadrul Major League Soccer.

Vancouver Whitacaps pleaca din nou cu prima sansa, revenita pe “BC Place” are toate motivele sa fie cu gandul la un rezultat pozitiv, deoarece in ultimele trei dispute, a incheiat identic, scor 2-2. Asa s-a intamplat si in meciul jucat in etapa anterioara, cand a mers pe terenul celor de la FC Dallas, unde, a dat lovitura in minutul 90+10, cand Kei Kamara a transformat o lovitura de la 11m. datorita acestor rezutlate, s-a mentinut in prima jumatate a Conferintei de Vest, ea ocupand locul 7, cu 16 puncte, golaverajul fiind singurul care face diferenta intre ea si Los Angeles Galaxy, echipa imediat clasata inaintea ei, pe loc de playoff.

New England Revolution inca tine trena sus in Conferinta de Est, ea fiind ocupanta locului 6, cu 17 puncte, avand si +3 in dreptul golaverajului. Totusi, in etapa trecuta a pierdut puncte pretioase, dupa ce nu a putut tine pasul cu Columbus Crew, desi a jucat acasa, pierzand in mod surprinzator, scor 0-1. De data aceasta urmeaza sa evolueze din nou in deplasare, o postura care vine la pachet cu bune si cu rele. A  dat gol in trei dintre confruntari, drept epntru care si-a trecut in cont patru puncte, insa, din punct de vedere defensive, cand a suferit un esec, a facut-o doua goluri in minus.

New England Revolution a fost echipa ce s-a impus in ultimele doua confruntari directe, de fiecare data s-a intamplat cu un gol diferenta. Totusi, dat fiind faptul ca urmeaza sa se joace pe “BC Place”, ma astept sa asistam la un nivel ridicat al jocului prestat de Vancouver Whitecaps, insa, pentru a castiga, sa fie nevoita sa inscrie de cel putin doua ori, daca luam in considerare prestatia lamentabila din defensiva. Una peste alta, sunt premisele unui meci spectaculos, astfel, probabil sa vedem cel putin trei reusite, ambele echipe sa reuseasca sa-si puna amprenta pe tabela.

Pronostic Vancouver Whitecaps – New England Revolution: peste 2,5 goluri, cota 1.56 la Unibet

Pronostic cota mare Vancouver Whitecaps – New England Revolution:  peste 3,5 goluri, cota 2.43 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>