Ponturi fotbal Trelleborgs – Orebro – Allsvenskan

Ambele tintesc prima victorie a sezonului

Sursa foto: allsvenskan.com

Vineri seara, de la ora 20:00, Trelleborgs joaca cu Orebro, intr-un meci care face parte din etapa cu numarul 3 din Allsvenskan.

Trelleborgs este usor timorata de faptul ca joaca din nou in prima liga si asta pune o presiune serioasa pe ea, drept pentru care nu a castigat dupa primele doua confruntari, meciuri care de fiecare data au adus goluri de ambele parti. In prima partida a lasat o impresie slaba, pierzand cu 1-3, in fata celor de la Goteborg, iar in etapa trecuta, Trelleborgs a facut un meci mai bun, reusind sa faca 1-1 cu Djurgarden, intr-un meci in care Erik Andersson a marcat singurul gol al echipei sale, fiind si cel care a inchis tabela si a adus echipei primul punct din clasament.

Orebro a inceput timid sezonul, in cele doua dispute pe care le-a terminat de fiecare la egalitate, s-au dat doua goluri. Daca in runda anterioara a intalnit un adversar accesibil, Sundsvall, echipa in fata careia a terminat 0-0, in etapa anterioara a profitat de faptul ca a evoluat acacsa, iar Rogic a inscris singurul gol al echipei sale de pana acum, cand meciul cu Norrkoping s-a incheiat la egalitate cu goluri. Pe de alta parte, Orebro are probleme in deplasare, unde a castigat un singur joc din cele patru oficiale disputate in acest an, daca punem la socoteala si disputele din CUpa Suediei.

Este clar ca sunt echipe modeste ale Allsvenskan, insa de data asta ma astept sa vedem un meci cu goluri, deoarece sunt constiente ca pot sa stea deasupra zonei rosii daca se vor impune in asemenea meciuri. Una peste alta, cred ca ambele marcheaza este un pronostic cu sanse de reusita.

Pronostic Trelleborgs – Orebro: ambele marcheaza, cota 1.76 la Unibet

Pronostic cota mare Trelleborgs – Orebro: peste 2,5 goluri, cota 2.00 la Unibet

Statistica luna aprilie: 50W – 21L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Trelleborgs – Orebro

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>