Ponturi fotbal Toronto FC – Portland Timbers – MLS

Toronto FC este neinvinsa pe teren propriu

Sursa foto: torontoreds.com

Duminica dimineata, de la ora 01:00, pe “BMO Field” se joaca Toronto FC – Portland Timbers, duel din cadrul Major League Soccer.

Toronto FC este favorita sa castige meciul, ea fiind liderul Conferintei de Est, loc pe care il ocupa datorita celor 44 de puncte, cu trei peste echipa de pe locul secund, dar cu un meci mai putin. In etapa anterioara, aceasta a jucat impotriva celor de la DC United, intr-un joc disputat pe teren propriu, de unde a reusit sa se intoarca cu un punct, dupa ce partida s-a terminat 1-1. Mai mult decat atat, Toronto FC este clar favorita pe teren propriu, ea fiind una dintre putinele echipe inca neinvinse de pe teren propriu, loc unde a reusit pana in acest moment sa obtina opt victorii si trei rezultate de egalitate.

In tabara celor de la Portland Timbers este speranta ca poate sa-I produca lui Toronto primul ei esec in meciurile de pe teren propriu. Moralul echipei este excelent, aceasta reusind sa se mentina neinvinsa in ultimele trei meciuri, partide in care si-a trecut in cont doua victorii si un rezultat de egalitate. Astfel, ca urmare si a acestor rezultate, Timbers a urcat pe locul 5, in Conferinta de Vest, cu 34 de puncte. Pe de alta parte, statutul de echipa vizitatoare pe care urmeaza sa-l faca este clar in defavoarea ei, deoarece in aceasta postura a primit in medie de aproape 2 goluri per meci, reusind sa-si treaca in cont 12 puncte din tot atatea meciuri avute.

Echipe probabile:

Toronto FC: Bono – Mavinga – Moor – Zavaleta – Morgan – Bradley – Osorio – Vazquez – Hernandez – Giovinco – Altidore

Portland Timbers: Gleeson – Farfan – Olum – Miller – Andriuskevicius – Chara – Nagbe – Blanco – Valeri – Asprilla – Adi

Ma astept ca Toronto sa fie la conducerea jocului pe tot parcursul jocului, iar la final sa se bucure de obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Mai mult, inclin sa cred ca poate inscrie si cel putin doua goluri, mizand pe apararea fragila a celor de la Timbers.

Pronostic Toronto FC – Portland Timbers: gazdele marcheaza in prima repriza, cota 1.58 la NetBet

Pronostic cota mare Toronto FC – Portland Timbers: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri in prima repriza, cota 3.85 la NetBet

Statistica luna august: 69W – 37L

Oferta pariuri online si cote Toronto FC – Portland Timbers

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>