Ponturi fotbal Tolima – Independiente Medellin – Liga Aguila

Echilibrul trebuie sa fie cuvant de ordine

Sursa foto: eluniversal.com.ro

Joi noaptea, de la ora 03:30, “Estadio manuel Murillo Toro” gazduieste confruntarea dintre Tolima si Independiente Medellin, prima mansa a semifinalelor playoff-ului Liga Aguila.

Tolima a reusit sa ocupe locul al treilea in sezonul regulat, cu 33 de puncte, la opt lungimi in spatele celor de la Atletico Nacional, campioni neincoronati ai sezonului regulat de Liga Aguila. Datorita acestui loc ocupat, aventura acesteia a mers mai departe, in playoff-ul primului esalon din Columbia, o liga, unde, s-a descurcat destul de bine. De astfel, in sferturi a avut o misiune grea, deoarece s-a duelat cu Once Caldas, formatie pe al carui teren a pierdut cu 0-1 meciul din tur. Si-a revenit repede si s-a impus cu 3-0 in mansa retur, drept pentru care si-a trecut in cont prima victorie din ultimele sase dispute oficiale, luptand acum pentru a atinge ultimul act.

Independiente Medelin este una dintre formatiile care s-au descurcat bine in ultimele noua meciuri oficiale a pierdut o singura data si atunci intr-un meci de campionat. Fiind sigura de calificarea in playoff si de locul al doilea in sezonul regulat, aceasta a abordat relaxat ultima etapa de Liga Aguila, meci pe care l-a pierdut cu 0-2, pe terenul celor de la Envigado. De asemenea, ocupanta locului secund, ea si-a continuat jocurile pozitive si in playoff, unde, a trecut cu 3-2 la general de Junior, avantaj pe care l-a luat dupa ce a castigat cu 1-0 in deplasare, iar pe teren propriu a incheiat la egalitate, cotroland in totalite si acest meci, terminat 2-2.

Cu siguranta meciul o sa fie unul in care ambele formatii se vor concentra foarte bine sa nu primeasca gol, deoarece este important sa incheie cu capul sus dupa prima mansa, ofera un plus de incredere. Mai mult decat atat, faptul ca se joaca pentru un rol de finalista, este din nou motiv sa inclin spre un meci ma echilibrat decat in ultimele meciuri directe, partide in care s-au dat goluri. Precedentele cinci dispute au venit la pachet cu “ambele marcheaza”. In alta ordine de idei, ma astept sa vedem cel mult trei reusite in acest duel, poate, un rezultat de egalitate sa fie echitavil, dat fiind faptul ca vor sta fata in fata, echipele e pe locurile 2 si 3, din sezonul regulat.

Pronostic Tolima – Independiente Medellin: sub 2,5 goluri, cota 1.58 la Unibet

Pronostic cota mare Tolima – Independiente Medellin: egalitate, cota 3.10 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>