Ponturi fotbal The Strongest – Jorge Wilstermann – Division Profesional

Meci pentru titlu in Bolivia

Joi seara, 31 mai, de la ora 03:00, pe “Estadio Hernando Siles” se joaca meciul dintre The Strongest si Jorge WIlstermann, prima mansa a finalei playoff-ului Division Profesional, prima liga de fotbal din Bolivia.

The Strongest este una dintre cele mai bune echipe din Bolivia, aceasta tinand trena sus de multe ori, atat in campionatul intern, asa cum este cazul si acum, cat si in Copa Libetadores, cea mai inalta competitie din America de Sud. Din nefericire pentru ea, anul asta n-a mai avut acelasi randament bun, fiind deja eliminata din cadrul grupelor Libertadores, 10)% ramanand concentrata pe nivelul jocului din Division Profesional. Astfel, dupa ce a dominat-o pe Oriente PEtrolero, formatie in fata careia s-a impus cu 6-1 la general, semifinala a fost testul de rezistenta. The Strongest a dispus cu 2-1 de Bolivar, poate, cea mai buna echipa a ultimilor ani, fiind foarte aproape de obtinerea unei performante notabile.

De partea cealalta, Jorge Wilstermann este echipa cu cel mai bun joc oferit in fotbalul din Bolivia si asta s-a vazut foarte bine si in semifinale, cand a obtinut doua victorii la fel de usoare precum s-a calificat. A luat locul 1 in Grupa A, la distanta mare de Bolivar, apoi a defilat impotriva celor de la Blooming, echipa pe care a invins-o cu 6-1 la general. In semifinale a venit testul de rezistenta, pe care echipa antrenata de Alvaro Pena l-a trecut cu brio. In turul cu San Jose, aceasta s-a impus cu 4-2, facand ca returul sa fie castigat din nou la discretie, chiar daca tabela a aratat 1-0, ocaziile n-au lipsit de la poarta adversarilor si astfel, acum joaca finala playoff-ului Division Profesional.

O sa fie un mec interesant, deoarece trei dintre marcatorii din playoff ai lui WIlstermann, au cate doua goluri si acum sunt nevoiti sa-si arate din nou coltii. Pe de alta parte, Escobar si Campos sunt doi dintre cei mai activi jucatori ai gazdelor, astfel, ma astept ca meciul sa fie unul spectaculos, care, pana la fluierul de final sa ne aduca cel putin trei reusite. De asemenea, trei din ultimele patru dueluri directe s-au terminat cu 2-1, iar cea de-a patra partida a fost 1-1, aratand ca sunt dispuse sa apese pedala de acceleratie in ceea ce priveste ofensiva.

Pont The Strongest – Jorge Wilstermann: ambele marcheaza 1.50

Pont cota mare The Strongest – Jorge Wilstermann: scor corect 2-1, cota 9.50

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>