Ponturi fotbal Sporting Kansas City – Columbus Crew – MLS

Columbus are cea mai buna aparare din deplasare

Sursa foto: mlsdigital.net

Luni seara, de la ora 01:00, pe “Children’s Mercy Park” are loc confruntarea dintre Sporting Kansas City si Columbus Crew, duel ce face parte din Major League Soccer.

Sporting Kansas City este un club care a crescut mult, iar in acest sezon se pare ca evolueaza la cel mai inalt nivel, performanta care vine la pachet cu primul loc din Conferinta de Vest, unde, are 24 de puncte, cu trei mai multe decat Los Angeles FC, principala ei contracandidata. In runda anterioara, aceasta a pierdut puncte importante dupa remiza cu Minnesota, terminata 1-1. Pe de alta parte, se revine pe “Children’s Mercy Park”, locul unde a evoluat la cel mai inalt nivel in ultimele cinci dispute, meciuri care s-au terminat de patru ori cu victoria celor de la Sporting Kansas City si un alt meci s-a incheiat la egalitate, dar tot cu goluri inscrise.

Columbus Crew este un adversar capabil ca in acest moment sa puna probleme serioase contracandidatelor, deoarece in ultimele sase dispute a iesit mereu cu capul sus. A  reusit in runda anterioara sa faca o noua victima, castigand cu 1-0 pe terenul celor de la New England Revolution, in ceea ce a fost a patra partida la rand in care nu a primit gol, reusind sa urce pe locul al doilea in Conferinta de Est, cu 24 de puncte, cu o lungime sub Atlanta United, liderul la zi al acelei Conferinte, dar si cu un meci in plus. Interesant este ca s-au dat cinci goluri in cele sase deplasari avute de Columbus.

Cu o aparare de fier, Columbus Crew pare o formatie greu de invins, in special in deplasare. Totusi, ca si favorita cred ca Sporting Kansas City se poate impune, dar fara a face spectacol. Una peste alta, inclin sa asistam la un meci cu goluri putine, caracteristic celor de la Columbus, iar daca o echipa va castiga, ea sa fie cea din Kansas, dar cu cel mult doua reusite.

Pronostic Sporting Kansas City – Columbus Crew: sub 2,5 goluri, cota 2.17 la Unibet

Pronostic cota mare Sporting Kansas City – Columbus Crew: sub 1,5 goluri, cota 3.90 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>