Ponturi fotbal Seattle Sounders – Real Salt Lake – MLS

Seattle da semne de revenire

Sursa foto: ussoccerplayers.com

Duminica noaptea, de la ora 00:00, pe “CenturyLink” se joaca meciul dintre Seattle Sounders si Real Salt Lake, un duel ce face parte din Major League Soccer.

Seattle Sounders este penultima in Conferinta de Vest, ea avand opt puncte stranse pana in acest moment, dar si cel mai mic numar de goluri inscrise. Marcatoare in sapte randur, aceasta are -4 in dreptul golaverajului, iar acum se pregateste sa revina pe teren propriu, locul unde s-a simtit mult mai bine. De asemenea, in runda anterioara a jucat pe terenul celor de la Portland Timbers, ceea ce si-a spus cuvantul, suferint a cincea infrangere stagionala, 0-1. Revenirea pe “CenturyLink” se face in conditii bune, deoarece in precedentele doua asemenea intalniri, a reusit sa obtina o victorie, 3-1 cu Minnesota, cat si un rezultat de egalitate, 0-0 impotriva celor de la Columbus

In tabara cealalta, Real Salt Lake nu merge nici ea extraordinar de bine, drept pentru care ocupa locul 9 in Conferinta de Vest, cu 13 puncte, insa, are una dintre cele mai slabe defensive, dintre toate concurentele, atat din Vest, cat si din Est. Acest lucru s-a vazut clar in runda anterioara, cand nu a putut tine pasul cu Philadelphia Union, formatiie pe al carui teren a jucat, pierzand cu 1-4. De asemenea, Real Salt Lake este cea mai slaba echipa in deplasarile avute pana acum, in actuala stagiune, acumuland un singur punct, desi a disputat sase asemenea confruntari.

De peste sase ani nu a mai castigat Real Salt Lake pe “CenturyLink”, iar daca lucrurile vor sta la fel ca in ultimul timp, succesul celor de la Seattle Sounders are cele mai mari sanse de reusita. De asemenea, Salt Lake este o echipa cu probleme destul de mari in deplasare, iar asta o face victima sigura inca de la vestiare, aratandu-se incapabila sa se ridice la nivelul adversarelor.

Pronostic Seattle Sounders – Real Salt Lake: gazdele castiga, cota 1.52 la Unibet

Pronostic cota mare Seattle Sounders – Real Salt Lake: 1 pauza / 1 final, cota 2.30 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>