Ponturi fotbal San Jose – Bolivar – Division Profesional

Meci pentru locul al treilea

Sursa foto: opinion.com.bo

Joi seara, de la ora 23:00, pe “Estadio Jesus Bermudez” are loc prima mansa din cadrul duelului pentru locul al treilea din prima liga de fotbal a Boliviei, unde, San Jose o intalneste pe Bolivar.

San Jose a fost parte a celei mai mari victorii din acest sezon, trecand cu 9-0 de Destroyers, in returul sferturilir playoff-ului Division Profesional, insa, acela a fost maximum pe care a putut sa-l atinga, deoarece in semifinale a facut figuratie, pierzand cu 2-5 la general, in fata lui Jorge WIlstermann. De asemenea, revenirea pe teren propriu o aduce intr-o postura foarte buna, deoarece San Jose, exceptand unul sau doua jocuri, a dat un randament bun pe “Estadio Jesus Bermudez”, reusind sa-si treaca in cont victorii, una dintre ele venind in fata celor de la The Strongest, finalisti ai campionatului, scorul fiind atunci 3-1. De astfel, in ultimele doua dispute, pe langa faptul ca a macar de fiecare data, San Jose a reusit sa-si treaca in cont sapte victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Bolivar pleca cu prima sansa la castigarea unei noi editii a Division Profesional, dar se pare ca acest nou format nu este deloc pe placul campioanei, iar acum se vede pusa in postura de a juca pentru locul al treilea. Desi a dat un randament bun in Copa Libertadores, unde, cu toate ca a prins locul al treilea in grupa, a reusit sa mearga mai departe, insa, in Copa Sudamericana, a doua ca valoare din America de Sud. Se pare ca efortul depus in chiar ultimul joc, castigat cu 2-1 in fata celor de la Delfin, a facut-o pe Bolivar sa abordeze greu meciul retur cu The Strongest, echipa pe al carui teren a facut 1-1, insuficient pentru a trece mai departe, luand bataie cu 1-2 la general.

Bolivar este echipa ce de-a lungul anilor si-a aratat suprematia in fata celor de la San Jose, formatie pe care a invins-o de cele mai multe ori, in ultimii doi ani de dueluri directe, avand cinci victorii si un singur rezultat de egalitate. De aceasta data ma astept sa vedem mai multa rezistenta din partea gazdelor, San Jose aratand ca poate tine pasul cu oricine, in disputele de acasa, astfel, merg pe un nou “ambele macheaza”, asa cum s-a si intamplat in ultimele sase confruntari directe.

Pronostic San Jose – Bolivar: ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet

Pronostic cota mare San Jose – Bolivar: egalitate, cota 3.20 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>