Ponturi fotbal Philadelphia Union – Chicago Fire – MLS

Se anunta spectacol la Philadelphia

Joi dimineata, 30/05/2018, de la ora 02:30, pe “Talen Energy Stadum” se joaca disputa dintre Philadelphia Union si Chicago Fire, un duel ce face parte din cadrul Major League Soccer, prima liga de fotbal din America de Nord.

Philadelphia Union este una dintre aspirantele la playoff-ul Conferintei de Est, iar pentru moment are mult de muncit pentru a ajunge acolo, deoarece se afla pe locul 7, cu 15 puncte, cu trei mai putine decat New England, principala ei rivala in cursa spre indeplinirea acestui obiectiv. De asemenea, forma de moment ii da incredere ca poate realiza mai mult decat in ultimul meci direct, cand a fost depasita cu 2-3 de Chicago Fire. “Philly” este neinvinsa de trei runde, dupa doua victorii la scor, in runda trecuta a plecat cu un punct din deplasarea de la New York, dupa ce tabela a aratat 0-0, in disputa cu Red Bulls.

Philadelphia Union: Blake – Rosenberry; Trusty; Elliott; Fabinho – Medunjanin; Bedoys – Picault; Dockal; Accam – Sapong

Chicago Fire este o echipa care stie bine sa-si gestioneze mai bine jocurile de pe teren propriu, insa, in runda anterioara  a avut o rabufnire de moment, reusind sa treaca cu 2-1 de Orlando City, intr-un meci pe care l-a disputat in deplasare si datorita caruia a ramas pe locul 8, dar s-a apropiat la patru lungimi de New England Revolution. Victoria trupei la care evolueaza si fostul international german, Bastian Scchweinsteiger a reusit pentru a doua oara sa castige intr-o deplasare, ceea ce, cred, a oferit punctul de incredere de care avea nevoie pentru a supera din nou la un rezultat la fel de bun.

Chicago Fire: Cleveland – Vincent; Kappelhof; Dean; Ramos – McCarthy; Tchani – Bakero; Schweinsteriger; Katai – Nikolic

La prima impresie pare un meci pe care Philadelphia Union nu trebuie sa-l scape din vedere, iar daca nivelul ramane acelasi, sunt sanse sa se intample asa, insa, nu fara sa primeasca gol. Chicago a devenit o echipa din ce in ce mai periculoasa, in special dupa victoria de moral obtinuta in etapa anterioara, ma astept sa vedem un gol inscris si de Basty&Co.

Pronostic Philadelphia Union – Chicago Fire: peste 2,5 goluri, cota 1.60 la Unibet

Pronostic cota mare Philadelphia Union – Chicago Fire: peste 3,5 goluri, cota 2.60 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>