Ponturi fotbal Osasuna – Albacete – La Liga2

Victoria o readuce pe Osasuna pe primul loc

Sursa foto: as.com

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe “El Sadar” se joaca Osasuna – Albacete, duel din cadrul eatpei cu numarul 9 din La Liga2.

Osasuna face un sezon foarte bun si se pare ca este pregatita sa revina pe prima scena a fotbalului spaniol. Astfel, ea se afla pe locul al doilea in acest moment, cu 15 puncte, dar cu un eventual succes isi poate recapata primul loc, deoarece diferenta este de doua lungimi, avand si un meci mai putin. Cu o singura infrangere in cele opt meciuri disputate pana acum, Osasuna nu a mai pierdut de o luna si jumatate, atunci cand ceda surprinzator in fata celor de la Leonesa, scor 1-2. Mai mult decat atat, in ultimele doua meciuri a reusit tot atatea victorii la pas, scorul fiind identic, 2-0, numele adversarilor fiind Gijon si Cadiz. De altfel, pe teren propriu joaca bine, reusind doua remize si tot atatea victorii.

De partea cealalta, Albacete a revenit in a doua divizie spaniola dupa un periplu in ligile de amatori, astfel, acest lucru si-a pus serios amprenta, ea aflandu-se pe penultimul loc, cu 7 puncte. Interesant este faptul ca sase dintre acestea au venit in ultimele trei etape, meciuri in care a reusit doua victorii si o infrangere. Cu toate acestea, Albacete este inca in cautarea primului succes pe teren strain, acolo unde abia daca a luat un punct si cand zic abia, ma refer la faptul ca a facut 0-0. De aseemnea, defensiva pare punctul slab, incasand deja noua goluri in cele patru meciuri disputate pe teren strain.

Osasuna este clar echipa favorita sa castige acstjoc si cred ca nu isi permite sa piarda. Pe de alta parte, Albacete si-a aratat limitele, suficient pentru mine sa cred ca totul o sa fie la discretia gazdelor.

Pronostic Osasuna – Albacete: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet

Pronostic cota mare Osasuna – Albacete: 1 pauza / 1 final, cota 2.45 la Unibet

Statistica luna septembrie: 6W – 3L

Oferta pariuri online si cote Osasuna – Albacete

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare De acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>