Ponturi fotbal Orlando City – Chicago Fire – MLS

Absente multe in tabara oaspetilor

Sursa foto: mlsdigital.net

Duminica dimineata, de la ora 02:30, pe “Orlando City Stadium” se joaca meciul dintre Orlando City si Chicago Fire, confruntare ce are loc in Major League Soccer.

Orlando City pleaca cu prima sansa, profitand atat de avantajul de a juca pe teren propriu, cat si de absentele pe care oaspetii le au, deoarece forma de moment nu este deloc de partea ei. De asemenea, in ultimele doua dispute cu greu a putut tine pasul cu adversarele pe care le-a intalnit, pierzand cu 1-2 in fata celor de la Atlanta United, cat si in disputa impotriva campioanei en-titre, Toronto FC. Ca urmare a acestor rezultate, Orlando City a ajuns pe locul 5 in Conferinta de Est, competitie unde are parte inca de un golaveraj pozitiv. Faptul ca evolueaza pe teren propriu este in favoarea ei, 13 din totalul de 19 puncte au venit in aceasta postura.

Chicago Fire este una dintre formatiile care in etapa asta se confrunta cu probleme de efectiv, deoarece vor absenta multi jucatori si asta ar putea dauna din nou. Tocmai acest lucru a facut-o sa aiba probleme in etapele anterioare, astfel, a obtinut un singur succes in ultimele cinci runde, ceea ce a afectat-o destul de mult in clasament, picand pana pe locul 8, cu 11 puncte. Doar patru dintre ele au venit in deplasare, postura cu care Chicago Fire nu pare sa se acomodeze, iar dupa patru asemenea confruntari, are o singura victorie, o remiza si doua infrangeri, insa, toate meciurile disputate au adus goluri, cel putin trei reusite.

Chicago Fire a fost echipa care s-a impus cu un neverosimil 4-0 in ultimul meci oficial, dar acum este o alta situatie, deoarece, asa cum am spus anterior, are probleme destul de mari cu accidentarile si plus de asta, trece printr-o perioada slaba. In alta ordine de idei, ma astept la un succes al celor de la Orlando City, echipa capabila ca pe teren propriu sa-si faca jocul impus si asta sa-i aduca toate punctele.

Pronostic Orlando City – Chicago Fire: gazdele castiga, cota 1.75 la Unibet

Pronostic cota mare Orlando City – Chicago Fire: scor corect 2-1, cota 8.00 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>