Ponturi fotbal Los Angeles Galaxy – New York City – MLS

Se anunta un meci spectaculos, intre doua dintre cele mai bune ofensive din MLS

Sursa foto: dailymail.co.uk

Duminica dimineata, 13 august, de la ora 06:00, Los Angeles Galaxy joaca impotriva celor de la New York City, intr-un duel din cadrul MLS.

Los Angeles Galaxy este una dintre cele mai imprevizibile echipe, de aici si faptul ca estesi cea mai spectaculoasa, 16 din cele 22 de meciuri terminandu-se cu cel putin trei reusite. Totusi echipa se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu 23 de puncte, cu sanse relativ mici de a prinde play-off ul, avand in vedere ca diferenta este de noua lungimi. Pe de alta parte, moralul echipei este unul scazut, dupa ce LA a suferit a 11-a infrangere stagionala in runda anterior, 1-3 cu Portland Timbers. Revenirea pe teren propriu nu o face deloc sa fie mai linistita, avand in vedere ca este echipa cu cele mai putine puncte acumulate in disputele cu rol de gazda, avand doar 7 puncte acumulate din 33 maxim posibile.

In tabara celor de la New York City apele sunt linistire, avand in vedere ca echipa vine dupa derby-ul orasului, in care au invins-o cu 3-2 pe rivala Red Bulls. David Villa a fost din nou omul cheie, reusind un hattrick de senzatie, iar echipa sa a ramas pe locul secund in Conferinta de Est, cu 40 de puncte, patru mai putine decat echipa de pe primul loc. Cu un atac destul de bun, City urmeaza sa joace in deplasare, acolo unde nu a dat randamentul cel mai dorit, pierzand trei din ultimele patru intalniri, drept pentru care golaverajul in aceasta postura este si el unul negativ, -2.

Echipe probabile:

Los Angeles Galaxy: Diop – Smith – Damme – Steres – Cole – Pedro – Garcia – Alessandrini – Santos – Boateng – Zardes

New York City: Johnson – White – Callens – Chanot – Sweat – Lopez – Ring – Moralez – Harrison – Villa – Mcnamara

De fiecare data cand cele doua echipe s-au intalnit in meci direct, echipa care a fost gazda si-a trecut in cont victoria. Totusi, data fiind situatia de fata, in care ambele joaca destul de bine pe faza ofensiva, ma astept sa vedem un meci cu goluri, cel putin reusite pana la finalul partidei.

Pronostic Los Angeles Galaxy – New York City: peste 2,5 goluri, cota 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare Los Angeles Galaxy – New York City: peste 3,5 goluri, cota 2.35 la NetBet

Statistica luna august: 69W – 37L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Los Angeles Galaxy – New York City

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>