Ponturi fotbal Leverkusen – Bayern – Bundesliga

De cinci ani Bayern nu s-a mai impus pe “BayArena”

Sursa foto: dw.com

Vineri, 12 ianuarie, de la ora 21:30, pe “Bay Arena” avem si unul dintre derby-urile rundei cu numarul 18, Leverkusen intalneste Bayern.

Leverkusen face un sezon foarte bun, iesind din anonimatul in care se afla in ultimele editii de Bundesliga, drept pentru care acum se afla pe locul 4, cu 28 de puncte, avand golaveraj mai bun decat Leipzig, in lupta lor pentru un loc de Champions League. “Aspirinele”  sunt neinvinse de aproape patru luni, ultima data cand a cedat intr-un meci de campionat a fost in luna septembrie a anului trecut, 1-2 cu Hertha Berlin.De asemenea, statutul de gazda ii vine manusa echipei lui Heiko Herrlich, echipa care este neinvinsa in fata propriilor suporteri. Mai mult, sase din cele opt astfel de intalniri avute pe “BayArena” au adus cel putin trei goluri.

Leverkusen: Leno – Tah – Sven Bender – Retsos – Wendell – Aranguiz – Kohr – Lars Bender – Brandt – Volland – Bailey

Bayern nici nu mai are nevoie de prezentare, ea dominand clar Bundesliga, competitie unde se afla pe primul loc, cu 41 de puncte, avand 11 lungimi peste Schalke, principala ei contracandidata. Bavarezii au reusit in ultima etapa din tur sa obtina un nou succes, 1-0 in meciul cu Stuttgart. Acela nu a fost ultimul meci al anului, Bayern MUnchen invingand-o pe Borussia Dortmund in clasicul Germaniei, meciul jucandu-se in cupa, acolo unde a ramas principala favorita sa castige. Astfel, datorita acelor rezultate, Bayern a ajuns la patru victorii consecutive in campionat, fiind ehcipa cu cea mai sigura defensiva, incasand in medie 0,6 goluri per meci.

Bayern: Ulreich – Kimmich – Boateng – Sule – Alaba – Martinez – Vidal – Robben – Muller – Ribery – Wagner

De aproape cinci ani Bayern nu s-a mai impus pe “BayArena” ceea ce pentru noi ar putea fi un punct de reper, avand in vedere ca Leverkusen inca nu a cunoscut esecul acasa. Pe de alta parte, trebuie sa mentonam ca in tot acest timp un singur meci din cele sase jucate a adus cel putin trei goluri. Una peste alta ma astept sa avem parte de unmeci bun in care spectacolul sa nu-si puna amprenta si pe tabela, marcandu-se cel mult doua goluri.

Pronostic Leverkusen – Bayern: sub 3,5 goluri, cota 1.60 la Unibet

Pronostic cota mare Leverkusen – Bayern: sub 2,5 goluri, cota 2.55 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 52W – 20L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Leverkusen – Bayern

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>