Ponturi fotbal KUPS – Rovaniemi – Veikkauslliga

Gazdele au castigat la 0 ambele meciuri directe disputate in acest sezon

Sursa foto: veikkauslliga.com

Joi seara, 12/20/2017, de la ora 18:30, pe “Savom Sonomat Areena” sejoaca KuPS – Rovaniemi, duel din cadrul etapei cu numarul 30.

KuPS nu-si permite sa faca un pas gresit, deoarece ea se afla pe locul secund, cu 49 de puncte, ceea ce o duce cu trei lungimi peste locul al treilea, pe care il ocupa Lahti. De asemenea, ea este una dintre cele mai in forma echipe, reusind patru victorii si o remiza in ultimele cinci meciuri, confruntari in care a fost mereu cu un pas in fata adversarilor. Interesant este faptul ca in toate aceste cinci meciuri a jucat un fotbal frumos, drept dovada ca s-au dat goluri de ambele parti. Cu toate astea, revenirea pe teren propriu nu face decat sa o puna in valoare pe KuPS, echipa care a castigat lejer ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.

Teoretic, daca Mariehamn castiga totul pana la final, ar putea sa obtina un loc de cupe europene, dar nu depinde totul de ea. Totusi, si-a arata nivelul destul de clar de-a lungul ultimelor etape, ceea ce o aduce in acest moment pe locul 7, cu 35 de puncte, cu 11 mai putine decat echipa de pe locul 4, ultimul ce-I asigura prezenta in cupele europene. De altfel, si-a intarit increderea in ea, dupa ce a pus capat celor patru meciuri consecutive fara succes, reusind in runda anterioara sa profite la maximum de avantul dat de cei peste 1000 de spectatori veniti pe teren propriu, pentru a se impuna cu 2-0 in fata celor de la JJK, gratie golurilor reusite de Lappalainen.

KuPS a castigat ambele jocuri disputate in acest sezon si ma astept sa faca asta din nou, astfel, sa-si consolideze locul pe care il ocupa acum si implicit sa fie cu un pas mai aproape de participarea in editia viitoare a Europa League. Totusi, nu e xclud varianta in care sa fie nevoita sa inscrie cel putin doua goluri.

Pronostic KuPS – Rovaniemi: peste 0,5 goluri intre minutele 00 – 30, cota 1.62 la Unibet

Pronostic cota mare KuPS – Rovaniemi: scor corect 3-0 la pauza, cota 15.00 la Unibet

Statistica luna septembrie: 6W – 3L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe KuPs – Rovaniemi

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>