Ponturi fotbal Kitchee – Kashiwa – Champions League

Kitchee este victima perfecta intr-un duel din UCL asiatic

Sursa foto: zimbio.com

Miercuri, 14 martie, de la ora 14:00, are loc unul dintre duelurile etapei cu numarul 4 a fazei grupelor Champions League, Kitchee – Kashiwa.

Kitchee este cea mai buna echipa din provincia Hong Kong, locul unde dominat autoritar si dupa 14 astfel de etape se afla pe prima pozitie, cu 38 de puncte, avand opt lungimi peste locul secund. De asemenea, nivelul fotbalului de la ea din tara este clar unul de amatori, lucru care s-a facut simtit in Grupa E, unde este ultima, cu 0 puncte. De asemenea, este ciuca batailor in aceasta grupa, avand zero goluri inscrise, dar nu trebuie sa ne mire avand in vedere ca a incasat zece goluri, deaorece are mari probleme acasa. Daca in deplasare a luat bataie cu 0-1 in fata celor de la Kashiwa si 3-0 la Tianjin Quaijan, acasa a suferit cel mai categoric esec, 0-6 cu Jeonbuk.

Kitchee: Guo – Tong; Kim; Hello; Cancela -Lo; Vadocz; Li; Azevedo Pedreira – Tayo Akande; Forlan

Kashiwa este favorita meciului si una dintre cele doua echipe care cred ca au mari sanse de a merge in fazele eliminatorii, deoarece se afla pe locul al treilea, cu 4 puncte golaverajul fiind acela care face diferenta dintre ea si Tianjin Quanjian, echipa de pe locul secund. De astfel, succesul pe care niponii l-au obtinut in turul disputei cu Kitchee, a fost si singurul din cele trei confruntari, meciuri in care a mai inregistrat o infrangere si un rezultat de egalitate. Acasa este locul unde Kashiwa se simte cel mai bine, principala sa problema a venit din meciurile avute pe teren strain. O singura deplasare a avut aceasta si ea pierduta cu 2-3 pe terenul sud-coreenilor de la Jeonbuk.

Kashiwa:  Nakamura – Koike; Park; Nakayama; Kamekawa; Otani; Koizumi; Kim – Segawa; Ramon; Nakagawa

Kitchee este o echipa pe care o poate bate cine vrea si cine nu vrea, drept pentru care se incadreaza intr-o categorie net inferioare adversarei sale. Mergand pe firul normal al evenimtenlor, inclin sa cred merg pe succes la pas al celor de la Kashiwa, in care sa conduca inca de la pauza.

Pronostic Kitchee –Kashiwa: 2 pauza / 2 final 1.54 la Unibet

Pronostic cota mare Kitchee – Kashiwa: scor corect 0-4, cota 10.00 la Unibet

Statistica luna martie: 42W – 23L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Kitchee – Kashiwa

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>