Ponturi fotbal Kashima – Suwon – Champions League Asia

Kashima este un adversar mult mai tare decat se asteapta Suwon

Sursa foto: goal.com

Marti, de la ora 13:00, pe “Kashima Soccer Stadium” avem Kashima – Suwon, duel ce face parte din ultima etapa a grupelor Champions League Asia.

Kashima este echipa in acest moment este sigura ca merge mai departe, pote din acest motiv are si o cota destul de mare pentru a castiga. Formatia nipona a avut un parcurs bun, fiind singura echipa care a scapat neinvinsa din Grupa H a Champions League Asia, izbutind in tot acest inteval sa castige de doua ori, alte trei meciuri terminandu-se la egalitate. La fel s-a intamplat si in etapa trecuta, cand Kashima a evoluat la Shanghai, cu SHenhua, formatie pe al carui teren a revenit de la 0-2 si datorita golurilor lui Suzuki si Leandro, a obtinut punctul de care avea nevoie pentru a se califica matematic in fazele eliminatorii.

De partea cealalta, Suwon are nevoie si ea de victorie pentru a merge mai departe, dar in cazul asta ar insemna ca liderul sa se schimbe, deoarece in prezent se afla pe locul al doilea, cu sapte puncte, doua mai putine decat rivala sa din acest meci. Pe de alta parte, aceasta a ratat ocazia de a pune capat acestei grupe, insa, nu a putut profita de avantajul terenului propriu si a pierdut cu 1-4 in fata celor de la Sydney FC, ceea ce inseamna ca in eventualitatea unei remize, coroborate cu victoria australienilor in meciul cu Shenhua, Suwon este eliminata din competitie.

Diferenta de atitudine intre cele doua nu este atat de mare cat sa mergem pe o favorita certa. Totusi, cred ca niponii sunt mai buni, au aratat asta si in tur, iar daca nu vor pune mai mult accent pe meciul cu Kawasaki, din J-League, am toate motivele sa cred ca vor aborda meciul la acelasi nivel precum in tur, iar la final sa vedem din nou un rezultat pozitiv, dar cu goluri de ambele parti.

Pronostic Kashima – Suwon: ambele marcheaza, cota 1.64 la Unibet

Pronostic cota mare Kashima – Suwon: egalitate, cota 3.25 la Unibet

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri Kashima – Suwon

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare De acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>