Ponturi fotbal Jeju – Guangzhou Evergrande – Champions League Asia

Duel pentru primul loc

Sursa foto: kleagueunited.com

Miercuri, inca de dimineata se joaca Jeju – Guangzhou Evergrande, confruntare ce face parte din runda cu numarul 4 a grupelor Champions League Asia, avand drept ora de disputare 12:00.

Jeju traverseaza o perioada destul de incomoda, aceasta avand un singur succes in ultimele cinci meciuri oficiale, insa acel meci s-a jucat in grupele Champions League si a fost un 2-0 cu Buriram. De asemenea, acelasi scor l-a inregistrat si in runda anterioara de campionat, cand nu a putut tine pasul cu Gyeongnam, formatie pe al carui teren a cedat cu 0-2. Totusi, Grupa G este clar deschisa oricarui rezultat, deoarece Jeju este ultima, cu 3 puncte, insa diferenta fata de prima pozitie este de doua lungimi. Mai mult decat atat, in disputele de pe teren propriu a avut probleme reale, in cele doua astfel de jocuri din 2018, nu a dat gol si a reusit un 0-1 cu Osaka si 0-0 cu Seoul.

Jeju: Kim – Jeong; Kim; Cho; Kwon – Chan-Dong Lee; Chang-Min Lee; Park – Ryu; Cruz; Jin

Guangzhou Evergrande este la polul opus fata de forma de moment a adversarei sale, reusind sa inscrie in fiecare meci din ultimele patru confruntari, dueluri in care de fiecare data a dat cel putin patru reusite, asa cum a fost cazul si in runda anterioara a campionatului CHinei, cand a profitat de statutul de gazda si a trecut cu 5-0 de Changchun Yatai. De asemenea, aceasta este liderului Grupei G si in Champions League, moralul fiind si el cat se poate de ridicat datorita faptului ca este singura care nu a pierdut, avand 5 puncte, insa in cel mai recent astfel de duel a facut instructie tot cu Jeju, echipa pe care a invins-o cu 5-3, dar trebuie tinut cont ca a evoluat in China, ceea ce este foarte important.

Guangzhou Evergrande: Zeng –Linpeng  Zhang; Feng; Chenglin Zhang; Le- Huang; Gudelj – Wenzhao Zhang; Goulart; Yang ; Alan

Aceasta grupa pare sa fie a echipelor care joaca acasa, insa Guangzhou Evergrande face un joc ofensiv foarte bun, ceea ce ma astept sa avem parte din nou de un duel alert, in care sa se modifice tabela cel putin o data pe fiecare repriza, asa cum ar fi si normal, avand in vedere cain tur a fost 5-3 pentru chinezi.

Pronostic Jeju – Guangzhou Evergrande: ambele marcheaza, cota 1.43 la Unibet

Pronostic cota mare Jeju – Guangzhou Evergrande: peste 3,5 goluri, cota 2.55 la Unibet

Statistica luna martie: 42W – 23L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Jeju – Guangzhou Evergrande

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>