Ponturi fotbal Jeju – Buriram – Champions League Asia

Buriram, obligata sa castige pentru a ataca playoff ul

Sursa foto: k-league.com

Marti, 17 aprilie, de la ora 14:00, pe “Jeju World Cup Stadium” se disputa Jeju – Buriram, un meci important al rundei cu numarul 6 din Champions League Asia.

Jeju incearca sa incheie pozitiv aceasta Grupa G, cu toate ca gaandul echipei este la meciul pe care urmeaza sa-l aiba in etapa viitoare din K-League, acolo unde in prezent este in cursa pentru playoff, avand o prestatie buna. Nu la fel se poate spune si despre nivelul pe care l-a aratat in Champions League Asia, pierzand patru din cele cinci jocuri pe care le-a avut pana in prezent.

Buriram se afla pe locul al treilea in Grupa G, fiind cea mai avantataja echipa dintre primele trei angrenate in lupta pentru calificarea in fazele superioare, deoarece intalneste singura echipa care este scoasa matematic din cursa pentru primele pozitii. Moralul este si el unul reusit, thailandezii in runda anterioara din Champions League Asia, sa faca 1-1 cu Guangzhou Evergrande, intr-un meci jucat tot pe teren propriu. De asttfel, spectacolul este la ordinea zilie pentru cea mai buna echipa din Thailanda, in ultimele cinci dispute directe a incheiat mereu cu goluri de ambele parti, dar cel mai important este ca nu a mai pierdut de aproape doua luni.

Este un mec pe care Buriram trebuie sa-l abordeze mult mai atenta pe faza defensiva, iar daca totul se prezinta precum in cele mai recent meciuri, inclin sa cred ca este capabila sa reuseasca sa adune cel putin un punct. Totusi, victoria este tot ce conteaza, din acest motiv ma astept sa vedem un meci iinchis, in care un gol sa fie cel care face diferenta.

Pronostic Jeju – Buriram: X2, cota 1.50 la Unibet

Pronostic cota mare Jeju – Buriram: oaspetii castiga, cota 2.65 la Unibet

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Oferta pentru pariurile online la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>