Ponturi fotbal Irlanda – Danemarca – Baraj Campionatul Mondial

Irlanda si Danemarca pleaca de la 0 dupa primul meci

Sursa foto: libertatea.ro

Marti seara, de la ora 21:45, Irlanda primeste vizita nationalei din Danemarca, in mansa retur a barajului de calificare la Campionatul Mondial. In tur a fost 0-0.

Irlanda are o sansa buna de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia, deoarece a reusit sa plece neivinsa din primul meci, insa, pe de alta parte este si foarte mare presiune. Un eventual gol primit de “alb-verzi”, ii obliga sa inscrie mai multe goluri decat adversar. De altfel, selectionata lui O’Neill sta bine in ultimele trei meciuri, partide in care nu a primit gol, reusind doua victorii si un rezultat de egalitate, toate aceste meciuri terminandu-se sub 2,5 goluri. De altfel, spectacolul a fost elementul lipsa din ultimele sase meciuri disputate de Irlanda, toate oficiale, de fiecare daca marcandu-se cel mult doua goluri.

Danemarca este favorita si acum sa mearga la Campionatul Mondial, ea dominand clar partida din tur, atunci cand atmosfera a fost una incediara, atat la propriu, cat si la figurat. Neinvinsi de un an, danezii au reusit in ultimele zece confruntari fie oficiale, fie amicale, sa obtina cinci victorii si tot atatea rezultate de egalitate. Interesant este faptul ca Danemarca a dat un randamnt bun si in deplasare, acolo unde a dat gol in patru din ultimele patu asemenea partide, singurul meci in care nu a reusit sa inscrie, a fost in meciul cu Romania, cand tabela a indicat 0-0.

Echipe probabile:

Irlanda: Randolph – Christie – Duffy – Clark – Ward – Brady – Hendrick – Meyler – Arter – McClean – Murphy

Danemarca: Schmeichel – Ankersen – Kjaer – Bjelland – Larsen – Delaney – Eriksen – Kvist – Poulsen – Jorgensen – Sisto

Avand in vedere ca este un meci decisiv, iar la finalul acestei partide trebuie sa existe o echipa castigatoare, ma astept ca ea sa fie Danemarca, formatia care a demonstrat ca poate face fata cu brio Irlandei si o poate tine in sah.

Pronostic Irlanda – Danemarca: oaspetii marcheaza, cota 1.51 la NetBet

Pronostic cota mare Irlanda – Danemarca: oaspetii marcheaza peste 1,5 goluri, cota 3.50 la NetBet

Statistica luna noiembrie: 64W – 1D – 32L

Oferta pariuri online si cote Irlanda – Danemarca

 

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>