Ponturi fotbal Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka – Champions League Asia

Meci decisiv pentru calificarea in playoff

Sursa foto: soccerinchina.com

Marti, de la ora 14:00, “Tianhe Stadium” este locul de bataie intre Guangzhou Evergrande si Cerezo Osaka, cele doua avand meci in Champions League Asia.

Guangzhou Evergrande este o echipa favorita sa castige orice meci disputat pe teren propriu, aspect pentru care si acum pleaca din nou cu prima sansa, intr-o partida pe care o vad ca si cruciala in economia Grupei G, dat fiind faptul ca este lider, cu noua puncte, cu trei mai putine decat Biruram, echipa care acum se afla pe locul al treilea. Pe de alta parte, este singura care nu a pierdut in aceasta postura, dupa cinci dispute are doua victorii si trei remize, golaverajul fiind si el unul pe masura, chinezii avand +4 in dreptul golaverajului.

In tabara cealalta, Cerezo Osaka continua sa fie serios ancorata in lupta la varf, ea ocupand locul al doilea, cu 8 puncte, cu un punct mai putin decat rivala din acest duel. Pe de alta parte, moralul japonezilor era la nivel inalt, reusind in etapa anterioara din Champions League Asia, sa dispuna cu 2-1 de Jeju. De asemenea, nivelul echipei este unul la fel e bun, in urma cu doar cateva zile a dispus cu 1-0 de Tokyo, in ceea ce a fost victoria cu numarul 5 la rand, toate acestea venind la un gol diferenta. De astfel, ea pcupa locul al treilea si in J-League.

Meciul este unul crucial pentru finalul acestei grupe, insa, ma astept ca golurile sa fie la ordinea zilei, deoarece ambele formatii marcheaza destul de des si sunt sanse mari sa vedem cel putin cate o reusita in fiecare dintre reprize.

Pronostic Guanzhou Evergrande – Cerezo Osaka: sub 2,5 goluri, cota 2.02 la Unibet

Pronostic cota mare Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka: sub 1,5 goluri, cota 4.10 la Unibet

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Guangzhou Evergrande – Cerezo Osaka

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>