Ponturi fotbal Guabira – Oriente Petrolero – Division Profesional

In ultimele cinci meciuri directe gazdele s-au impus

Sursa foto: elchacoinforma.com

Duminica, de la ora 21:00, Guabira o intalneste pe Oriente Petrolero, in runda cu numarul 9 din cadrul primului esalaon fotbalistic din Bolivia.

Guabira este o echipa net de terenul propriu, lucru pe care tin oarecum sa-l consemeneze si bookmakerii, care ii dau prima sansa, cu toate ca nu atat de clar cum se intampla in alte dati. Aceasta este o echipa spectaculoasa, care a inscris pana acum de 11 ori, a si primit de trei ori mai multe, insa faptul ca are o defensiva destul de permisiva, o face sa ocupe ultimul loc, cu sase puncte, cu doar trei mai putine decat echipa pe care o intalneste in acest meci. In ultimele doua confruntari, Guabira a evoluat pe teren propriu, reusind sa obtina doua rezutlate de egalitate, 0-0 cu Destroyers si 1-1 cu Sport Boys, echipe de acelasi nivel cu ea.

Oriente Petrolero a castigat ultimul meci direct, confruntare in care a reusit sa se impuna cu 5-2, insa a evoluat pe teren propriu. Cu toate astea, in ultima luna si jumatate este greu de crezut ca ceva s-a schimbat, din contra, spectacolul a ramas la ordinea zilei in disputele acesteia. In runda anterioara, a evoluat din nou acasa, unde a facut 4-4 cu Destroyers, drept pentru care ocupa locul 4 in Grupa A din prima liga de fotbal boliviana, avand noua puncte si +1 in dreptul golaverajului. Are al treilea atac din acest sezon, insa pe teren strain s-a prezentat lamentabil, cu un singur punct obtinut dupa patru intalniri.

Ultimele cinci meciuri directe au fost mereu castigate de echipa de pe teren propriu, acolo unde Guabira evolueaza acum. De asemenea, in patru dintre acestea s-au dat goluri de ambele parti, ceea ce s-ar putea intampla din nou, asa cum se asteapta si casele de pariuri si cum cred si eu ca se va intampla, avand in vedere ca au doua defensive care sunt usor de invins.

Pronostic Guabira – Oriente Petrolero: se marcheaza in ambele reprize, cota 1.57 la Unibet

Pronostic cota mare Guabira – Oriente Petrolero: gazdele castiga si ambele marcheaza, cota 4.20 la Unibet

Statistica luna martie: 42W – 23L

Oferta pariuri online si cote Guabira – Oriente Petrolero

 

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>