Ponturi fotbal Europa League Grupa A: Villarreal – Maccabi & Slavia Praga – FC Astana

La Praga se joaca derby-ul pentru locul secund

Sursa foto: goal.com

Joi seara, de la ora 20:00, in Grupa A din Europa League se joaca Villarreal – Maccabi si Slavia Praga – FC Astana, meciuri care sunt decisive pentru accederea in primavara.

Villarreal – Maccabi

Meciul este unul pentru palmares, deoarece orice se intampla, ibericii raman lideri in Grupa A, iar Maccabi Tel Aviv nu mai poate sa paraseasca ultimul loc. Mai mult decat atat, prestatia gazdelor a fost una foarte buna, ele reusind in runda anterioara sa treaca cu 3-2 de Astana, ceea ce le-a permis sa preia sefia, cu 11 puncte, avand trei lungimi peste ocupanta locului al doilea, echipa in fata careia sta mai bine si la meciurile directe, Villarreal fiind singura neinvinsa. Maccabi a fost dezamagirea grupei, ea abia daca a strans un punct, dar surprinzator este faptul canu a dat nici macar un gol, motiv sa cred ca merge in Spania ca intr-o vacanta.

Pronostic Villarreal – Maccabi: sub 3,5 goluri, cota 1.40 la Unibet

 

Slavia Praga – FC Astana

Derby-ul pentru locul secund se joaca la Praga si echipa gazda implicit are prima sansa, insa, lucrurile nu sunt deloc atat de simple pe cat par. Astfel,  Slavia este pe locul secund, cu opt puncte, in timp ce Astana a coborat pe locul secund, cu doar un punct mai putin. Astfel, cred ca partida o sa fie una in care ambele echipe o sa-si doreasca sa se impune, dar cel mai mult se vor desface in partea a doua, dat fiind faptul ca sunt formatii  care s-au aparat destul de bine. In alta ordine de idei, mizand pe faptul ca este un meci decisiv, cred ca putem avea parte de un joc disputat din care sa reiasa cel putin un gol inscris de gazde in repriza secunda, ele reprezentand echipa care joaca fara presiune si care este avantajata si de o remiza.

Pronostic Slavia Praga – FC Astana: sub 2,5 goluri, cota 1.78 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>