Ponturi fotbal Europa League Grupa F: Zlin – Lokomotiv Moscova & FC Copenhaga – Sheriff

Trei echipe se lupta pentru cele doua locuri dn Grupa F

Sursa foto: goal.com

Zlin – Lokomotiv si FC Copenhaga – Sheriff Tiraspol sunt cele doua meciuri programate in Grupa F din Europa League, joi seara, de la ora 20:00.

Joi seara, 7/12/2017, de la ora 20:00, Zlin primeste vizita celor de la Lokomotiv Moscova, in ceea ce ar putea sa fie ultimul meci al celor doua in editia aceasta a cupelor europene.Cu toate astea, cred ca Lokomotiv Moscova nu are de ce sa-si faca griji, avand in vedere ca este echipa mai buna, dar ea are nevoie de un succes pentru a putea prelua si sefia grupei, acolo unde in prezent se afla pe locul al doilea, cu 8 puncte, avand un avans de doua lungimi fata de Copenhaga. Pe de alta parte, si remiza este favorabila liderului campionatului Rusiei, deoarece meciurile directe sunt de partea ei in disputele cu danezii, insa, cred ca diferenta este mai mare, iar oaspetii se vor impune.

Pronostic Zlin – Lokomotiv Moscova: oaspetii castiga, cota 1.62 la Unibet

 

FC Copenhaga – Sheriff Tiraspol

Danezii sunt recunoscuti ca joaca bine pe teren propriu, acela fiind si locul unde au obtinut singura victorie din aceasta grupa si care acum ii aduc in postura de ocupanti ai locului 3, cu 6 puncte. Interesant este faptul ca moldovenii de la Sheriff sunt liderii Grupei F, cu 9 puncte, dar in eventualitatea unui succes al gazdelor acestui joc, se face rocada in clasament, deoarece in tur a fost 0-0, iar in ceea ce priveste meciurile directe, danezii vor sta mai bine. Una peste alta, cred ca FC Copenhaga ete echipa mai buna si care merita sa treaca mai departe, din acest motiv si merg pe mana lor in acest duel.

Pronostic FC Copenhaga – Sheriff Tiraspol: gazdele castiga, cota 1.77 la Unibet

 

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>