Ponturi fotbal Europa League Grupa C: Basaksehir – Braga & Hoffenheim – Ludogorets

Keseru si Moti sunt la 90 de minute de calificarea in primavara Europa League

Sursa foto: 90min.com

Meciuri tari in Europa League, Grupa C le aduce fata in fata pe Basaksehir – Braga si Hoffenheim – Ludogorets, ambele meciuri disputandu-se de la ora 20:00.

Basaksehir – Braga

Turcii depind mult de o eventuala victorie, dar din nefericire pentru ei nu sunt la mana lor, deoarece ei ocupa locul al treilea, cu 5 puncte, avand trei lungimi mai putine decat Ludogorets, dar rezultatele meciurilor directe de partea lor. Astfel, singurul rezultat care o tine in cartile calificarii pe Basaksehir este victoria si are toate sansele sa o obtina, avand in vedere ca la Istanbul vine Braga, singura echipa deja calificata din aceasta grupa. Lusitanii se afla pe primul loc, cu 10 puncte, neavand  cum sa piarda calificarea, deoarece sunt la cinci lungimi fata de adversarul din acest duel si doua de campioana Bulgariei.

Pronostic Basaksehir – Braga: gazdele castiga, cota 1.78 la Unibet

 

Hoffenheim – Ludogorets

Scoasa din cartile calificarii, trupa lui Nagelsmann vine acum dupa un meci foarte bun facut in campionatul intern, acolo unde a dispus cu 4-0 de RB Leipzig. Totusi, participarea in Europa League a lasat mult de dorit, echipa din Sinssheim fiind codasa Grupei C, cu 4 puncte, fiind, practic, elimnata cu doua runde inainte de tragerea liniei de final. Pe de alta parte, Ludogorets este obligata sa-si joace sansa pana la final, in sensul ca are nevoie de un singur punct pentru a merge mai departe matematic, fara sa depinda de rezultatul meciului de la Istanbul.

Pronostic Hoffenheim – Ludogorets: X2, cota 1.49 la Unibet

 

Aceata grupa este una complicata, deoarece un succes al turcilor si unul al celor de la Hoffe poate schimba radical clasamentul, iar mai departe sa mearga Braga si Basaksehr. Pana la terminarea jocurilor, clasamentul Grupei C arata sasa: Braga 10p / Ludogorets 8p / Basaksehir 5p / Hoffenheim 4p

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>