Ponturi fotbal Coventry – Exeter – League Two

Coventry nu sta prea bine pe faza defensiva

Sursa foto: skysports.com

Luni, de la ora 17:00, pe “Wembley” avem duelul dintre Coventry si Exeter, echipe ce vor lupta pentru finala playoff-ului League Two.

Coventry este usor favorita la casele de pariuri, dar prin prisma rezultatelor cred ca este greu de explicat daca situatia sta in acest fel. Moralul echipei este unul ridicat, desi a plecat cu sansa a doua in returul semifinalelor playoff-ului, dupa 1-1 acasa, a batut-o cu 4-1 de Notts County, ajungand la patru confruntari consecutive fara esec, meciuri in care a inregistrat doua rezultate de egalitate si tot atatea remize. Pentru a ajunge aici, totul a fost posibil datorita locului 6 pe care l-a obtinut in sezonul regulat, cu 75 de puncte transe, cu doar trei mai multe decat Mansfield, echipa aflata imediat sub locurile de playoff.

De partea cealalta, Exeter este si ea intr-o forma buna, reusind ca in ultimele trei confruntari sa nu piarda, bifand doua victorii si un rezultat de egalitate. Dupa ce a terminat pe locul 4 in sezonul regulat, aceasta a fost pusa fata in fata cu Lincoln City, echipa pe care a invins-o cu 3-1 la general, acest scor inregistradu-se dupa disputa retur, ce s-a jucat la ea acasa. Mai mult decat atat, ofensiva celor de la Exeter isi face datoria des, in ultimele 13 confruntari oficiale, a reusit sa inscrie cel putin un gol in 12 dintre ele, singura partida incheiata a fost remiza cu Lincoln City, din turul semifinalelor playoff-ului.

In sezonul regulat a castigat echipa care a jucat acasa, iar daca situatia este clar ca trebuie sa se incheie cu o invingatoare, inclin sa cred ca atac lui Exeter va face din nou diferenta. Coventry are probleme sa revina atunci cand este condusa, fiind destul de usor de depasit in aparare, tocmai aici ma astept sa se faca diferenta, iar cand se trage linie, sa obtina cel putin un rezultat de egalitate.

Pronostic Coventry – Exeter: X2, cota 1.66 la Unibet

Pronostic cota mare Coventry – Exeter: oaspetii castiga, cota 3.35 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Ilie Dumitrescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>