Ponturi fotbal Corinthians – Millonarios – Copa Libertadores

Singura alternativa a columbienilor este victoria

Sursa foto: larepublica.pe

Vineri dimineata, 25 mai, de la ora 03:30, pe “Arena Corinthians” se tine Corinthians – Millonarios, ultimul meci din Grupa G a Copei Libertadores.

Deja calificata matematic, Corinthians se asteapta sa faca un meci mai usor in acest duel, deoarece ocupa prima pozitie, unde, cu greu poate sa fie ajunga, dat fiind faptul ca are +7 in dreptul golaverajului, cu sapte goluri mai multe inscrise decat singura echipa ce o poate ajunge la puncte. Forma de moment este una incredibila, in cea mai recenta confruntare avuta in Copa Libertadores, aceasta a facut scorul editiei aceasta, 7-2 cu Lara, intr-un meci pe care l-a disputat si in deplasare. De astfel, cred ca pune mai mult pret pe meciul cu Internacional, de la sfarsitul saptamanii, in care merge din nou in deplasare, incercand sa preia sefia Serie A, campionat ce a inceput de putina vreme si care, acum o aduce pe locul al treilea.

Millonarios trebuie sa castige, postura in care ea se afla nu-i permite oricare alt rezultat, asta daca vrea sa aiba sanse reale de a prinde cel putin locul al treilea, ce o calificata in Copa Sudamericana. De asemenea, teoretic, in cazul unui egal coroborat cu o noua infrangere pentru Lara, adversara ei directa pentru pozitia a treia, cele doua vor face rocada. De asemenea, Millonarios in runda anterioara din aceasta competitie a facut doar un 1-1 cu Independiente, cu toate ca a evoluat pe teren propriu, insa, desi a deschis scorul prin Cadavid, a fost egalata spre finalul partidei si a ramas cu o singura victorie in cele cinci runde.

Speranta exista pentru Millonarios, daca in tur a fost 0-0, ar putea sa se autodepaseasca, iar cu putina intelegere din partea lui Cortinthians, sa strice biletele multor pariori. Cu toate acestea, in cele trei dispute directe de pana acum, columbienii n-au inscris in poarta brazilienilor si daca se vor comporta la fel ca pana acum, sigur nu o vor face nici acum. Una peste alta, ca o concluzie, ma astept sa riste mai mult oaspetii, neavand ce face, iar asta sa se resimta si pe tabela, unde, sa avem cel putin trei goluri inscrise.

Pronostic Corinthians – Millonarios: peste 1,5 goluri, cota 1.41 la Unibet

Pronostic cota mare Corinthians – Millonarios: peste 2,5 goluri, cota 2.38 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Depui 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>