Ponturi fotbal Brann – Haugesund – Eliteserien

Derby-ul etapei o aduce favorita pe Brann

Miercuri, de la ora 19:00, pe “Brann Stadion” are loc unul dintre meciurile programte in runda cu numarul 10 din Eliteserien, Brann – Haugesund.

Brann face o prima jumatate de sezon foarte buna, deja si-a luat un avans suficient de mare in fruntea clasamentului, unde o despart sapte lungimi de Rosenborg, principala ei contracandidata. Mai mult decat atat, in urma victoriei obtinute in etapa anterioara,  1-0 pe terenul celor de la Start, a ramas singura echipa din Eliteserien, care este neinvinsa. Faptul ca a luat doua goluri in cele noua meciuri disputate pana acum, spune multe despre cat de dispusa este sa riste in plan defensiva, insa, in acelasi timp, Brann a inscris de opt ori mai multe goluri decat a primit.

Haugesund este si ea intr-o forma buna, cunoscand ce inseamna performanta interna, aceasta s-a instalat pe podium, ocupand pozitie a treia, cu 17 puncte, la egalitate cu Ranheim, dar cu un golaveraj mai bun. In runda anterioara, profitand de statutul de echipa gazda pe care l-a avut, a dispus cu 3-2 de Kristiansund, fiind al saptea meci jucat consecutiv si pe care nu-l pierde, cat si al patrulea in care ambele marcheaza si se inscriu cel putin trei goluri. Cu toate acestea, pe plan defensiv nu sta la fel de bine, cel putin in deplasare, contrar faptului ca a dat gol meci de meci, a si primit sapte goluri, patru dintre ele din partea celor de la Ranheim, in singurul esec suferit in aceasta postura, 2-4.

Obisnuite cu meciurile spectaculoase, Brann si Haugesund sunt echipe care stiu sa-si fructifice avantajul de a juca pe teren propriu, lucru pe care putem si noi sa-l observan. Haugesund are patru ani de cand n-a mai invins pe “Brann Stadion”, iar dupa cum s-au prezentat lucrurile pana acum, tot pe un succes al gazdelor inclin sa mizez, diferenta dintre jocurile prestate de ele fiind semnificativ mai mare in favoarea acestora.

Pronostic Brann – Haugesund: gazdele castiga, cota 1.67 la Unibet

Pronostic cota mare Brann – Haugesund: scor corect 2-1, cota 8.00 la Unibet

Check Also

Ponturi fotbal Bolivar – Delfin – Copa Libertadores

O singura infrangere are Bolivar acasa, in ultimele cinci luni Cel mai bun bonus la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>