Ponturi fotbal Belgia – Japonia – Amical International

Belgia este fara victorie in fata Japoniei

Sursa foto: thesun.co.uk

Marti seara, de la ora 21:45, Belgia joaca impotriva celor de la Japonia, intr-un meci de calificare din cadrul partidelor amicale internationale.

Belgia este marea favorita a acestei intalniri, ea avand nevoie de un succes, pentru a-si lua revansa in fata fanilor, dupa ce au facut 3-3 in urma cu doar cateva zile, tot pe teren propriu, dar in compania Mexicului. Cu toate astea, rezultat acela obtinut de “dracii rosii” a fost unul bun, deoarece a i-a mentinut neinvinsi, reusind sa ajunga la un an si aproape trei luni de la ultimul esec, venit tot intr-un meci de pregatire, dar in fata Spaniei. De atunci au trecut 14 partide, meciuri in care de fiecare data Belgia a marcat cel putin un gol si in fata unor echipe precum Olanda si Bosnia, acestea fiind cele mai titrate echipe pe care selectionata lui Roberto Martinez le-a intalnit.

Japonia are parte de meciuri tari, dorindu-si sa se pregateasca pentru Campionatul Mondial din Rusia, reusind ca in ultima saptamana sa joace si cu Brazilia. Niponii au facut cu greu fata selectionatei “selecao”, deoarece au primit repede trei goluri, iar pana la final a inscris unul singur, depre pentru care tabela a aratat 1-3. Partida s-a jucat in Franta, ceea ce oarecum explica de ce acum joaca in deplasare si vine in Belgia dornica sa se mentina neinvinsa in fata acesteia. Cu toate asteai, defensiva a lasat de dorit in ultimele doua confruntari, partide de pregatire, drept pentru care a primit sase goluri, jumatate dintre ele de la Haiti.

Fara victorie in fata Japoniei, Belgia are acum o natioanala capabila sa faca un meci mult mai bun, insa, ma astept sa fie la fel de spectaculos precum cel cu Mexic, iar pana la final sa avem parte de cel putin trei goluri, poate, toate din partea gazdelor.

Pronostic Belgia – Japonia: peste 2,5 goluri, cota 1.46 la NetBet

Pronostic cota mare Belgia – Japonia: peste 3,5 goluri, cota 3.10 la NetBet

Statistica luna noiembrie:64W- 1D- 32L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Belgia – Japonia

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>