Meciul Zilei 9 mai 2018 Celtic – Kilmarnock – Premiership

Celtic este deja campioana incoronata

Mecul zilei le aduce fata in fata pe Celtic si Kilmarnock, doua echipe cu aspiratii diferente, iar asta se poate observa din cotele agentiilor de pariuri. Meciul se joaca de la ora 21:45, pe “Celtic Park”.

Celtic pleaca din nou drept favorita clara, dar cu toate ca in urma cu doua runde a devenit campioana oficial, dupa ce a facut instructie cu Hearts, iar inainte cu Rangers. Umilinta mai mare pentru rivala nu exista, a trecut de Rangers cu 5-0, in meciul care a facut-o sa ridice trofeul deasupra capului. Meciul o sa fie unul foarte interesant, deoarece Celtic isi doreste sa inchida campionatului neinvinsa pe “Celtic Park”, locul unde de-a lungul ultimilor ani a mers aproape perfect, dominandu-si fiecare adversar in competitiile interne. Golevarajul este si el unul pe masura, din 17 meciuri disputate in postura de echipa gazda, a reusit sa inscrie de 38 de ori, iar in alte opt ocazii a primit gol.

Kilmarnock isi stia locul inca de la inceput, iar faptul ca acum se afla pe pozitia a cincea, cu 55 de puncte. De asemenea, neavand ce pierde, in precedentele trei intalniri a abordat jocurile mai mult amical, iar rezultatele negative n-au intarziat sa para si astfel a pierdut toate aceste confruntari. In runda anterioara a cedat cu 0-1 in fata celor de la Rangers, dar principalele probleme pe care Kilmarnock le-a avut de-a lungul sezonului, au venit din deplasare. Precedentele doua astfel de intalniri au fost pierdute de Kilmarnock, 0-1 cu Rangers, asa cum am precizat anterior si 3-5 cu Hibernian.

Au trecut cinci ani si jumatate de la ultima surpriza facuta de Kilmarnock pe “Celtic Park”, insa, avand in vedere ca gazdele si-au atins deja obiectivul fixat, nu exclud varianta in care ar putea lua si ele cel putin un gol. Totusi, de data asta ma astept sa-si arate coltii compartimentul defensiv, dorind sa razbune cel mai recent meci direct disputat in aceasta postura, cand tabela a indicat 1-1.

Pronostic Celtic – Kilmarnock: peste 2,5 goluri, cota 1.45 la Unibet

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare Cel mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>