Meciul Zilei 8 mai 2018 Al-Ain – Al-Duhail – Champions League Asia

Al Duhail este singura echipa cu punctaj maxim din grupele Champions League Asia

Sursa foto: khaleejtimes.com

Marti, de la ora 19:10, pe :”Tahnoun Bin Mohamed-Stadium” se joaca Al-Ain – Al-Duhail, meci din prima mansa a optimilor Champions League Asia, meciul zilei 5 mai 2018.

Al-Ain este intr-o forma de zile, a reusit in ultimele 13 meciuri confruntari, care, in cele mai multe randuri au fost castigate. In cel mai recent duel, aceasta a reusit sa castige Cupa Presedintelui Emiratelor Arabe Unite, dupa ce a invins-o cu 2-1 pe Al Wasl, in ceea ce a fost a zecea victorie consecutiva. Aici sunt incluse si o serie din partidele disputate de Al-Ain in fata grupelor Champions League Asia, unde a revenit spectaculos in retur si a incheiat grupa neinvinsa, cu zece puncte, dupa iranienii de la Esteghlal FC. La fel de bine s-a prezentat si in fata propriilor suporteri, unde nu a mai pierdut de cinci luni.

Al-Duhail a dominat campionatul din Qatar, pe care l-a castigat la pas, dar nu trebuie deloc sa fim surprinsi, avand in vedere ca nu a mai pierdut intr-un meci oficial de sapte luni. Cel mai recent esec a venit in Supercupa Qatar, 2-4 cu Al-Sadd, meci jucat la inceputul lui septembrie 2017. Seria victoriilor a mers mai departe, iar Al-Duhail a dat randament maxim in faza grupelor, unde a terminat cu sase victorii din tot atatea posibile, fiind singura care a reusit acest lucru. Pe de alta parte, ultimul meci oficial dateaza din urma cu doua saptamani, atunci cand a si cucerit Cupa Coroanei Regelui, dupa 2-1 cu Al-Sadd, principala si singura ei contracandidata.

Meciul este unul dintre cele mai grele pe care Al-Ain le-a avut de-a lungul acestui an, iar dupa cum s-a prezentat Al-Duhail de-a lungul sezonului aceste, are mari sanse de a pleca cu puncte. Totusi, primeste gol destul de usor, ceea ce mai mult ma face sa inclin spre un meci cu goluri, probabil un rezultat de egalitate in care ambele marcheaza.

Pronostic Al-Ain – Al-Duhail: ambele marcheaza, cota 1.43 la Unibet

Pronostic cota mare Al-Ain – Al-Duhail: peste 3,5 goluri, cota 2.38 la Unibet

Statistica luna mai: 1W – 2L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Al-Ain – Al-Duhail

Check Also

Ponturi  fotbal Diaz – 3 De Febrero – Primera Division

De peste patru ani 3 De Febrero nu a mai castigat in deplasare De acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>